background
logo

Senior projectleider

Toe aan de volgende stap en wil jij werken aan mooie utiliteitsbouw projecten? Lees dan verder

tijd
40 uur
opleiding
HBO Bouwkunde/HTS
loon
Marktconform
startdatum
z.s.m.
locatie
regio
niveau
Senior

organisatie

Organisatie

Het beste van 2 werelden! Bouwen aan projecten bij één van de grootste specialisten van ons land, maar met mensen uit de streek. Trots op wat zij bouwen en wat zij bereiken. Maatwerkoplossing, efficiëntie, innovatief en korte lijnen.

functie

Functie

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de bouw van jouw project en de financiële- en voortgangsbewaking daarvan. Je stelt de projectplannen op en neemt daarin ook de (deel)projectplannen mee van de leveranciers. Je bereidt de projectevaluaties voor en vertaalt die uitslag naar andere projecten. Daarnaast draag je zorg voor de afhandeling en overdracht van de projecten, inclusief de klantgerichte oplevering van de betreffende projecten

Jij weet als Senior projectleider alles van jouw project af, jij bent immers degene die ervoor zorgt dat alles op rolletjes verloopt. Dit doe jij samen met jouw projectteam. Deze verantwoordelijkheid neem jij maar al te graag op je. Je zorgt ervoor dat de projecten worden gerealiseerd en bewaakt hierin de voortgang. Daarnaast ben jij de persoon die de leiding neemt en hierbij jouw mensen kan inspireren en aanmoedigen. Ook ben jij het gezicht vanuit deze aannemer richting de partners en opdrachtgevers en zorg je ervoor dat alle neuzen dezelfde richting opstaan. Vanuit jouw eigen persoonlijkheid en motivatie zorg jij voor een goed resultaat.

quoteOpen

Ik hou van werken zolang het werken is waarvan ik hou.quoteClose

- Johan Cruijff

eisen

Functie eisen

Ben jij:
- Resultaatgericht, daadkrachtig en zelfstandig?
- Communicatief vaardig en coachend?
- In staat jouw technische kennis te combineren met jouw commerciële gedrevenheid?

Heb jij:
- HBO Bouwkunde behaald?
- Ervaring in een vergelijkbare functie?

aanbod

Aanbod

Dit grensverleggende bedrijf maakt iedere dag ruimte voor mensen om fijn in te kunnen wonen en werken. Dit doen zij door te gedreven en vol passie te werken. Je krijgt het beste van twee werelden. Innovatieve gave projecten en anderzijds zijn samenwerkers, waarbij teamgeest geen woord is maar een manier van werken. Bij succes wordt dit gevierd en collega's worden in het zonnetje gezet. Ook hier staan zij voor.

informatie

Inlichtingen

Functie voor jou? Neem dan contact met mij op! Je kunt mij bereiken op 06 41 23 01 25 of stuur een mailtje naar maaikedeboer@sement.nl

Maaike

Maaike

telefoon
06 - 41 23 01 25
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

20
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route