background
logo

Uitvoerder –

Ben jij het liefst buiten, heb je kennis van en liefde voor nieuwbouw? Hou je niet van hele grote projecten, maar wilt jij juist bij een kleinere organisatie werkzaam zijn in en een bredere functie?

tijd
40 uur

opleiding
MBO / HBO Bouwkunde

loon
Nader overeen te komen

startdatum
1 september

locatie
regio Zuid-Holland
niveau
Medior


organisatie

Organisatie

Het bedrijf is een kleiner familiebedrijf in de omgeving van Leidschendam dat al ruim 50 jaar actief is in de bouw. Ze vinden het belangrijk om kwalitatief en waardevolle projecten af te ronden. Zo zijn ze gespecialiseerd in de nieuwbouw van (utilitaire) woningbouw. Iedereen binnen de organisatie kent elkaar goed en het is dan dus ook belangrijk dat jij de persoon bent die er in past. “De koffie is altijd goed”; aldus de Directeur.

functie

Functie

Binnen deze organisatie zal je werkzaam zijn als uitvoerder op verschillende projecten te gelijk. Zo kun je je bijvoorbeeld bezig houden met 8 maal een 2-onder-1-kap woning of een 30 appartementencomplex. Het is een diverse functie waarbij jij leiding geeft, maar het zelf ook niet erg vindt om af en toe “de handen uit de mouwen te steken”! Naast het uitvoeren kan het ook wel eens voorkomen dat je iets van de werkvoorbereider overneemt of in eens op de plaats van de projectleider. Hou jij van een brede functie in een kleinere maar zeer gezonde organisatie?
Zit jij al eventjes bij één van de grotere spelers in de bouw? En is daardoor jouw takenpakket heel duidelijk en strikt? Door de brede functie zoals eerder beschreven is dit dan misschien wel de functie voor jou! Reageer nu op deze vacature of stuur een mail naar onderstaand e-mailadres.

quoteOpen

Ik hou van werken zolang het werken is waarvan ik hou.quoteClose

- Johan Cruijff

eisen

Functie eisen

Als uitvoerder bij deze organisatie wordt er verwacht dat je al een aantal jaren ervaring hebt als uitvoerder. Vanwege de drukte en groei binnen de organisatie hebben zij niet veel tijd om nog alle facetten van de functie uit te leggen. Je gaat écht zelfstandig te werk als uitvoerder.

Een bouwkundige achtergrond en vanaf de 3 jaar ervaring in de uitvoering is echt wat zijn zoeken.

aanbod

Aanbod

Een leuke organisatie op een centrale plek in Zuid-Holland. Naast een marktconformslaris kun rekenen op een marktconform salaris met als secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform bouw-CAO, zoals 43 vakantiedagen en bouwpensioen.
Daarnaast is het leuk dat er zo nu en dan met elkaar een borreltje gedaan wordt op een vrijdagmiddag en er twee keer per jaar een uitje wordt georganiseerd!

informatie

Inlichtingen

Heeft dit jouw interesse gewekt? Zie jij jezelf hier al helemaal werken? Reageer dan nu op de functie of neem contact met mij op via de mail: veerlejanse@sement.nl of per telefoon: +316 41 22 99 81

solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

20
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route