background
logo

Werkvoorbereider (M/V)

Voor een middelgroot bouwbedrijf, met lange historie van een breed palet aan projecten in Noord-Holland, ben ik op zoek naar een werkvoorbereider. Ben jij dus die werkvoorbereider die zich graag met van alles bezighoudt, dan wil ik jou graag spreken! De werken die zij doen gaan van nieuwbouw (wijken en villa's) naar utiliteitsbouw (bedrijven, scholen en sport) tot aan renovatie. Naast deze diensten zijn zij ook druk bezig met hun eigen projectontwikkeling.

tijd
40 uur

opleiding
MBO/HBO Bouwkunde

loon
nader overeen te komen

startdatum
zo spoedig mogelijk

locatie
regio Amsterdam
niveau
Medior/Senior

organisatie

Organisatie

Zij zoeken een enthousiaste werker (man of vrouw), die het leuk vindt om aan meerdere projecten te gelijk te werken, er wordt goed gekeken naar de afwisseling. Iemand die goed in teamverband kan werken, maar toch ook zelfstandig aan de slag kan en daar ook verantwoordelijkheid voor durft te dragen. Binnen het bedrijf heerst een nuchtere Noord Hollandse cultuur en met de gemoedelijkheid van een familiebedrijf.

functie

Functie

Wat ga je doen? Je zal je bezig houden met het controleren van de tekeningen, bijhouden en plannen van de leveringen en het voorbereiden van de inkoop. Daarnaast zul je ook meedoen in de bouw- en werkvergaderingen en zijn het maken van aanpassingen in CAD tekeningen voor jou geen probleem. Je werkt nauw samen met de projectleiding, uitvoering en de inkoop.

quoteOpen

Voordat ik een fout maak, maak ik die fout niet.quoteClose

- Johan Cruijff

eisen

Functie eisen

Een MBO/HBO Bouwkundige met een ruime en brede ervaring. Je hebt een praktische, flexibele instelling en beschik je over goede communicatieve en organisatorische vaardigheden. Ja zeggen is Ja doen.

aanbod

Aanbod

Een gezonde onderneming met een prettige werksfeer. Leuke en afwisselende projecten door Noord Holland en niet te vergeten een actieve personeelsvereniging.

informatie

Inlichtingen

Heeft dit jouw interesse gewekt? Reageer dan op de functie of neem contact met me op: mauricegroenendijk@sement.nl of +316 38 14 47 98

Maurice

Maurice

telefoon
06 - 38 14 47 98
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

20
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route