background
logo

Werkvoorbereider

Wil jij als werkvoorbereider jezelf verder ontwikkelen in uitdagende woning- en utiliteitsbouw projecten? Dit bouwbedrijf biedt jou de kans om jezelf te bewijzen.

tijd
40 uur
opleiding
MBO Bouwkunde/HBO Bouwkunde/HTS/MTS
loon
Marktconform
startdatum
z.s.m.
locatie
regio Zuid-Holland
niveau
Medior

organisatie

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot bouwbedrijf actief in de nieuwbouw van woning- en utiliteitsbouw in de Randstad. De organisatie kenmerkt zich door de korte communicatielijnen en de betrokkenheid van de werknemers!

functie

Functie

Jouw taken:
Het maken van planningen, werkschema’s en werkbegrotingen. Het bewaken van de projectgegevens, en voorbereiden van de inkoop. Ook het controleren van werktekeningen en afstemmen met leveranciers, onderaannemers, architect en constructeur en het overleg voeren met de verantwoordelijk uitvoerder en projectleider behoren tot jouw takenpakket.

quoteOpen

Voordat ik een fout maak, maak ik die fout niet.quoteClose

- Johan Cruijff

eisen

Functie eisen

Jij bent een bouwkundig talent met voldoende kennis en inzicht. Je durft verantwoordelijkheid te nemen om in overleg met de projectleider en uitvoerder de werkvoorbereiding van de meest uiteenlopende projecten op je te nemen. Ook ben je communicatief sterk en heb je een afgerond MBO/HBO Bouwkunde opleiding en relevante werkervaring. Jij bent het rustpunt voor de uitvoerder, het klankbord voor de projectleider en de steun van de architect!

aanbod

Aanbod

Ervaring opdoen bij een innovatieve aannemer in de meest uiteenlopende projecten!

informatie

Inlichtingen

Geïnteresseerd of graag meer informatie? Neem dan contact met mij op! Je kunt mij bereiken op 06 41 23 01 25 of stuur een mailtje naar maaikedeboer@sement.nl

Maaike

Maaike

telefoon
06 - 41 23 01 25
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

20
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route