background
logo

Werkvoorbereider Waterbouw

Heb jij ervaring in de werkvoorbereiding, bij voorkeur binnen de waterbouw? Ben je toe aan een volgende stap en een nieuwe omgeving? Dan hebben we hier een leuk buitenkansje!

tijd
40 uur

opleiding
HBO / WO

loon
Afhankelijk van achtergrond / ervaring

startdatum
zo snel mogelijk

locatie
regio Noord-Holland
niveau
van starter tot zeer ervaren 

organisatie

Organisatie

Onze opdrachtgever is aannemer actief in de wegenbouw in Nederland (landelijk). Zij werkt aan kleine (infra) projecten voor lokale overheden en particulieren, maar ook in tenders aan grote gecompliceerde multidisciplinaire projecten. Jarenlange ervaring en expertise maakt deze aannemer de partij voor infrastructurele projecten. Huh, maar we zoeken een waterbouwer? Ja, dat klopt. Momenteel werkt deze aannemer voor 80% aan wegenbouwprojecten en 20% aan waterbouw projecten. Ze hebben recentelijk een aantal mooie waterbouwprojecten geworven. Verwachting (en ambitie) van het bedrijf is dat ze de komende jaren naar een 60% wegenbouw en 40% waterbouw zullen verschuiven. Dit mede vanwege alle investeringen die de Overheid de komende jaren zal doen. Ze hebben hier een goede partner voor gevonden en er werken al een aantal jaar met een vast team steady aan uiteenlopende projecten binnen dit vakgebied. In een persoonlijk gesprek vertel ik je graag meer over de missie/visie van de aannemer, de projecten en gaan we bespreken wat jouw kansen zijn.

functie

Functie

We zoeken een kandidaat die zelfstandig als werkvoorbereider kan fungeren. Momenteel lopen er negen junioren rond die nog in een lerende fase zitten, hier wordt veel tijd en aandacht aan besteed. Dit betekent dat er extra druk komt te liggen op ervaren werkvoorbereiders. Met drie grote projecten die volgend jaar van start gaan, zijn we opzoek naar een zelfstandige kandidaat. Dit betekent niet dat je aan je lot wordt overgelaten. Er is goed nagedacht over een inwerkprogramma. Voor deze functie zijn wij momenteel specifiek in regio Noord-Holland opzoek.

quoteOpen

There are those who look at things the way they are, and ask why... I dream of things that never were, and ask why not?quoteClose

- Robert Kennedy

eisen

Functie-eisen

- Opleiding op civieltechnisch vlak
- Achtergrond als werkvoorbereider in de civiele techniek
- Bij voorkeur ervaring met waterbouwkundige werken; denk aan dijkversterkingen, kades, jacht- en zeehavens, en andere projecten voor waterschappen en Rijkswaterstaat.
- In staat om zelfstandig te werken

aanbod

Aanbod

Een sterke nieuwe werkgever met een duidelijk missie en visie. Op heldere wijze koersen zij op dit doel af. Je komt te werken in een sterk en stabiel team bestaande uit ervaren kandidaten en jong talent. Salaris is afhankelijk van je exacte achtergrond en daarom bespreekbaar. Een lease auto van de zaak maakt hier deel uit van. Andere secundaire arbeidsvoorwaarden zoals laptop en telefoon worden gefaciliteerd.

informatie

Inlichtingen

Graag ontvang ik je cv. Indien je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met:

Thijs Kwakkenbos

06-14377764

thijskwakkenbos@sement.nl

Thijs

Thijs

telefoon
06 14 37 77 64
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Civiel

54
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route