background
logo

Projectleider U-bouw

Heb jij ervaring in de U-bouw en wil jij doorgroeien naar projectleider of heb je hier al ervaring mee? Dan kom ik graag met jou in contact!

tijd
40 uur
opleiding
HBO
loon
Marktconform
startdatum
z.s.m.
locatie
regio
niveau
Medior

organisatie

Organisatie

Bouwen doe je voor mensen, door mensen en met mensen. Naast de bouw van hoogwaardige en integrale projecten heeft deze aannemer het menselijke aspect ook hoog in het vaandel. Waarin zij zich onderscheiden? Samenwerken, oog voor talent, passende waardering en hun aanbod aan opleidings- en ontwikkeltrajecten. Dit zie je ook terug in hun motto.

functie

Functie

Geef je carrière een prachtige start of boost en wordt projectleider utiliteitsbouw. In hoge mate van zelfstandigheid, maar in een hecht team en in een dynamische omgeving krijg je de verantwoording over één of meerdere utiliteitsprojecten. Onder jouw leiding worden organisatorisch en technisch complexe projecten tot een succesvol einde gebracht. Hierbij zijn veiligheid, klantgerichtheid, duurzaamheid, innovatiekracht en een uitstekende samenwerking belangrijke prioriteiten. Jouw taken bestaan o.a. uit de voorbereiding van bouwprojecten, het aansturen van projectteams, bewaken kosten en planning en handhaving van de normering conform ISO 9001 en VCA. Je bent daarbij het aanspreekpunt voor diverse stakeholders. Dit alles binnen de richtlijnen en de wettelijke bepalingen.

quoteOpen

Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.quoteClose

- Albert Einstein

eisen

Functie eisen

Ik ben op zoek naar een gemotiveerde, resultaatgerichte en stressbestendige projectleider die in staat is verantwoordelijkheid te dragen voor de realisatie van complexe utiliteitsprojecten binnen de overeengekomen kaders. Daarnaast ben jij een leider die goed kan plannen en organiseren, en daarmee verantwoordelijkheid kan dragen voor de voortgang, kwaliteit en de financiële resultaten in de voorbereidende en uitvoerende processen. Uitstekende communicatieve vaardigheden en visie maakt jou in staat tot de aansturing van het projectteam en het onderhouden van een goede werkrelatie met de opdrachtgever.

Ik zoek een projectleider met minimaal HBO werk- en denkniveau. Zowel met of zonder ervaring is interessant!

aanbod

Aanbod

Een functie met veel verantwoordelijkheid binnen een flexibel, dynamisch en technisch hoogwaardig en energiek bedrijf. Zij hebben een duidelijke visie en focus qua projecten met betrokken medewerkers. Behalve een goed salaris ontvang je ook goede ontwikkelings- en opleidingsfaciliteiten. Een ontzettend leuke werkomgeving bij een organisatie in ontwikkeling waar jij een belangrijke rol kunt spelen, ook niet onbelangrijk!

informatie

Inlichtingen

Interesse? Ik vertel je graag meer! Reageer via de site of bel naar 06-41230125

Maaike

Maaike

telefoon
06 - 41 23 01 25
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

22
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route