background
logo

Inkoper

Wil jij als inkoper een belangrijke schakel zijn tussen de projectteams? Dan past deze rol jou zeker!

tijd
32- 40 uur

opleiding
HBO

loon
in overleg

startdatum
in overleg

locatie
regio Utrecht
niveau
medior/ senior


organisatie

Organisatie

Je komt te werken binnen een familiebedrijf waarbij Betrouwbaarheid, Ondernemerschap en Trots de kernwaarden zijn. Het is tevens een vooruitstrevend bouw- en ontwikkelbedrijf met speciale aandacht voor innovatie, duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit. Door te bouwen in eigen ontwikkeling en te participeren in bouwteamverband zijn ze de laatste jaren uitgegroeid tot een sterke speler binnen de bouwwereld op het gebied van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Eén van de inkopers gaat genieten van zijn pensioen. Daarom zijn ze op zoek naar een vervanger!

functie

Functie

Als inkoper draag je zorg voor de inkoop van onderaannemers en leveranciers. Je werkt daarin nauw samen met de werkvoorbereider en projectleider van het desbetreffende project. Daarnaast maak je prijsspiegels. Je voert inkoopgesprekken, je stelt inkoopcontracten en budgetformulieren op en jaarlijks houd je de jaarcontracten tegen het licht. Tevens onderhoud je contacten met diverse co-makers en maak je deel uit van projectteams. Je ondersteunt het team calculatie bij het maken van een keuze van de aan te vragen partijen. Kortom; een rol waarbij niet alleen inkoop belangrijk is maar juist ook jouw technische kennis van groot belang is.

quoteOpen

Ik hou van werken zolang het werken is waarvan ik hou.quoteClose

- Johan Cruijff

eisen

Functie eisen

Jij hebt een bouwkundige opleiding op minimaal MBO- niveau en brede ervaring als inkoper bij een bouw- of bouw gerelateerd bedrijf. Jouw commerciële en empathische vermogen, technische kennis, aandacht voor details, kennis van Navision en Ibis Trad maakt je in staat om van elk project het beste te maken.

aanbod

Aanbod

Een mooie en uitdagende rol binnen een vooruitstrevend en innovatief familiebedrijf, waarbij de medewerkers centraal staan. Uiteraard horen daar ook secundaire arbeidsvoorwaarden bij en bovendien volop groeimogelijkheden binnen de organisatie met opleidingsmogelijkheden.

informatie

Inlichtingen

Geïnteresseerd of wil je graag meer informatie? Neem dan telefonisch contact met mij op via 06 28 38 06 89 of stuur een mail naar robbinlensink@sement.nl

solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

21
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route