background
logo

Junior Cost Engineer

BIM verandert de bouw. De digitale ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Naast innovatieve bouwmethodes, zorgt dit ook voor veranderende functies. Het innovatieve karakter van kerntaken en werkzaamheden binnen de bouw neemt toe.

Voel jij je helemaal thuis in deze snel veranderende digitale omgeving? Dan heb je de verander uitdaging gevonden. Ondanks dat de digitale mogelijkheden al menige aspecten van de bouw hebben geïnnoveerd, blijft de kosten kant wat achter. Nagenoeg binnen elke branche wordt er op de meest innovatieve manieren met cijfertjes gewerkt. De mogelijkheden op gebied van software en standaarden zijn er. Nu de bouw nog volledig meenemen. Jij kan onderdeel zijn van die verandering.


tijd
40 uur
opleiding
HBO bouwkunde
loon
In overleg
startdatum
In overleg
locatie
regio Noord-Holland
niveau
Medior

organisatie

Organisatie

Onze opdrachtgever is een ontwikkelende aannemer met in haar portefeuille de complexere grote utiliteit projecten. Door de complexiteit van de projecten volgen zij de ontwikkelingen op digitaal gebied op de voet. Zij zijn zich ervan bewust welke voordelen BIM werken kan bieden voor alle geledingen van de organisatie. Op dit moment zijn zij bezig met een aantal aansprekende projecten in de regio Amsterdam. Ondanks dat het een grote aannemer betreft, is de sfeer het best te omschrijven als familiair.


functie

Functie

Lijken de volgende werkzaamheden interessant en geven ze stof tot na te denken? Heb jij ideeën over hoe de kostenkant van de bouw doormiddel BIM processen efficiënter en leuker kan worden gemaakt? Dan is het goed mogelijk dat een aannemer, met in haar portefeuille de complexere grote utilitaire projecten, graag door jou word meegenomen in de BIM transitie

Cijfers en BIM protocollen zijn belangrijk en onlosmakelijk met elkaar verbonden binnen een bouwproject, ook in de voorfase. Jij begrijpt dat als geen ander en bent graag al zo vroeg mogelijk betrokken voor een efficiënt verloop van het proces. Al in de beginfase van een project krijg je de kans om je te laten zien. Snel om tafel zitten met de tendermanager, projectleider en overige stakeholders. Doormiddel van jouw affiniteit met BIM processen en bijbehorende software, ga je op kerngetallen al adviezen geven aan de kostenkant. Waar nodig ben je daardoor, of na enige begeleiding, al vroeg in het project in staat adviezen te geven over verschillende aspecten die de kostenkant beïnvloeden. Doordat je betrokken wordt in de voorfase van een project , ben je al vroeg in de ontwerpfase verantwoordelijk voor de kostenkant. Dit zorgt voor een grote mate van abstractie en complexiteit van je werkzaamheden. Hierdoor krijg je alle kansen om je creativiteit met BIM en calculatie te benutten en te ontwikkelen.

quoteOpen

Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.quoteClose

- Albert Einstein

eisen

Functie eisen

- Een afgeronde HBO opleiding bouwkunde of (bouw)technische bedrijfskunde

- Ervaring en/of affiniteit met BIM

- Je vind het leuk om van niets, iets te maken

- Ervaring met BIM in combinatie met een andere functie binnen de bouw (bv. werkvoorbereiding) is een pré maar niet noodzakelijk.


aanbod

Aanbod

- De kans op een ontzettend leuke en innovatieve stap binnen de kostenkant van de bouw

- Groeiende verantwoordelijkheid binnen complexe projecten

- Eigenaar zijn van je eigen ontwikkeling. Junior cost engineer is hierin slechts een begin

- Een goed salaris met bijbehorende secundaire voorwaarden

- Eventueel aanvullende opleiding(en)informatie

Inlichtingen

Geïnteresseerd in deze mogelijkheid? Neem dan contact met mij op voor een kop koffie, 0641229981


Tijd: 40 uur
Opleiding: HBO bouwkunde
Salaris: In overleg
Startdatum: In overleg
Niveau: Medior

solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

21
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route