background
logo

Uitvoerder scholen, zorg & ziekenhuizen

Met jouw projecten maak je een verschil!

tijd
40 uur

opleiding
MBO/ HBO

loon
in overleg

startdatum
in overleg

locatie
regio Zuid-Holland
niveau
medior/ senior


organisatie

Organisatie

''Ons werk en de kwaliteit daarvan heeft uiteindelijk invloed op het welzijn van de patiënten''. Een mooie quote uit een gesprek met de directeur/ eigenaar van een aannemer uit de regio Rotterdam die voornamelijk actief is in het onderhoud van utilitaire bouwwerken met in het bijzonder medische zorg zoals ziekenhuizen, behandelcentra en andere zorginstellingen.

De werkzaamheden vinden veelal plaats in een hoog sensitieve omgeving, dat vraagt om een specifieke aanpak per project. In het geval van een ziekenhuis hebben patiënten immers continue medische zorg en/of begeleiding nodig en vergaande werkzaamheden zijn niet wenselijk of mogelijk. Een gedetailleerde voorbereiding van deze projecten is een must en een goede uitvoerder is onmisbaar!

functie

Functie

Binnen de organisatie is vraag naar een ervaren uitvoerder die in staat is om binnen de bovengenoemde omgeving te werken. Je komt in een team van ongeveer zes personen in het ziekenhuis te werken. Hier ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van zowel klein dagelijks onderhoud als grotere projecten binnen het ziekenhuis. In samenwerking met een projectleider pak je projecten op en sta je in directe verbinding met de opdrachtgever. Je runt als het ware je ''eigen winkel''.

quoteOpen

Wederzijdse afhankelijkheid, échte samenwerking, wordt geboren als je niet denkt in termen van concurrentie, maar van gezamenlijk winnen.quoteClose

- Stephen R. Covey

eisen

Functie eisen

Ben jij representatief, communicatief en pro-actief? Heb je een een aantal jaren ervaring als uitvoerder in (utilitaire) onderhouds- en renovatieprojecten èn ben je woonachtig in de omgeving van Rotterdam? Dan kom ik graag met je in contact!

aanbod

Aanbod

Een rol waarbij jij een positieve invloed hebt op het welzijn van anderen! Werken bij een bedrijf waar je de kans krijgt om je te ontwikkelen en door te groeien. De kans om binnen een klein maar gespecialiseerd team aan de slag te gaan. En uiteraard een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden binnen de CAO Bouw.

informatie

Inlichtingen

Geïnteresseerd of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met mij op! Je kunt mij bereiken op 06 28 38 06 89 of stuur een mailtje naar robbinlensink@sement.nl

solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

21
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route