background
logo

Projectleider Restauratie

Hou jij van geschiedenis of wil jij bijdragen om de geschiedenis in ere te houden? Dan heb ik een leuke functie als projectleider bij een aannemersbedrijf die gespecialiseerd is in restauratie!

tijd
40 uur
opleiding
HBO bouwkunde
loon
In overleg
startdatum
In overleg
locatie
regio Noord-Brabant
niveau
Medior

organisatie

Organisatie

De organisatie waar ik je over ga vertellen is een onderdeel van een groot bouwconcern. Het is een aannemer die zich bezighoudt met klassieke restauratie, herbestemmingen en planmatig onderhoud van monumenten. Tevens behoren zij tot de top restauratie-partijen van Nederland.

Het hoofdkantoor zit gevestigd in het Brabantse en telt zo'n 220 medewerkers, echter is het team in omgeving Amsterdam, waar jij komt te werken, een stuk kleiner. Het leuke aan deze organisatie is dat je veel kunt leren, er veel begeleiding is (mocht dit nodig zijn) en er een duidelijk structuur staat. Er heerst een positieve bedrijfscultuur waar een goede combinatie is van het krijgen van vrijheid in jouw werkzaamheden en het als team leveren van topkwaliteit.

functie

Functie

In de functie van projectleider zal je verantwoordelijk zijn voor meerdere projecten van de initiatieffase tot oplevering. Jij zult samen met verschillende opdrachtgevers kijken hoe jij de restauratie haalbaar kunt maken. Zoals eerder aangegeven is het team in omgeving Amsterdam niet heel groot, maar wel hecht. Je kunt ook altijd op je collega’s terugvallen voor hulp en het delen van kennis om elkaar sterker te maken. Jullie bedenken samen de beste technische oplossingen. Daarnaast houdt jij je o.a. ook bezig met een goede planvoorbereiding en denkt bij ieder project in het belang van de opdrachtgevers.

Qua projecten kun je denken aan restauratie van de Heilig Hart van Jezuskerk in Amstelveen, de Laurenkerk in Rotterdam, de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch of een grachtenpand die wordt getransformeerd van kantoorpand naar een woon,- /zorginstelling. Een breed scala aan projecten!

quoteOpen

Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.quoteClose

- Albert Einstein

eisen

Functie eisen

De organisatie is op zoek naar een passende medewerker die een bouwkundige HBO-opleiding heeft afgerond of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau heeft. Je hebt al jaren ervaring in de restauratie, je vindt samenwerken vanzelfsprekend en leuk. Daarnaast ben jij goed in leidinggeven, kun je coördineren en neem jij graag iedereen op sleeptouw.

aanbod

Aanbod

Naast een goed marktconform salaris en Bouw CAO, heeft deze organisatie veel te bieden. Het is een ‘klein’ team in een ‘grote’ organisatie. Kennis delen en gezelligheid is belangrijk, hier worden dan ook vaak genoeg gezellige borrels en evenementen georganiseerd. Dit is natuurlijk door COVID iets veranderd, maar geloof me, zodra het weer mogelijk is zal dit snel ingepland gaan worden!


informatie

Inlichtingen

Geïnteresseerd in deze mogelijkheid? Je kunt contact opnemen op het nummer +316 41229981 of per mail: veerlejanse@sement.nl

Veerle

Veerle

telefoon
06 - 41 22 99 81
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

27
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route