background
logo

Senior Planontwikkelaar

Ben jij de denktank die vanaf de eerste schetsen graag projecten technisch uitwerkt? Dan is dit een mooie uitdaging die je niet aan je voorbij kan laten gaan!tijd
40 uur

opleiding
HBO

loon
€ 85.000 per jaar

startdatum
in overleg

locatie
regio Rotterdam
niveau
senior

organisatie

Organisatie

Mijn opdrachtgever is een van Nederlands grootste spelers in de aannemerij. Ondanks zijn grootte is het een laagdrempelige onderneming die veel waarde hecht aan warmte en binding met het personeel. Voor deze vacature zijn zij op zoek naar een echte woningbouwer die al ervaring heeft opgedaan in het voortraject, al dan niet als planvoorbereider of projectleider, en zelfstandig kan opereren.


functie

Functie

Als senior planontwikkelaar ben jij de spil tussen klant, engineering en calculatie. Het voortraject wordt door jou feilloos georganiseerd met het oog op geld, tijd en bovenal kwaliteit. In jouw rol krijg je met verschillende bouwvraagstukken te maken: de ene keer behandel je luchtbehandelingssystemen, de andere keer de uitstraling van de gevel. En dat maakt jouw werk zo mooi: wanneer de bouw start zie jij datgene wat jij met jouw team bedacht hebt tot leven komen!

quoteOpen

Ik hou van werken zolang het werken is waarvan ik hou.quoteClose

- Johan Cruijff

eisen

Functie-eisen

Naast het bezitten van veel technische kennis is het belangrijk dat jij als senior planontwikkelaar goed en helder kan communiceren en meedenkt met de opdrachtgever. Ook is het belangrijk, zoals eerder benoemd, dat jij projecten direct zelfstandig kan draaien. Je mag direct aan de bak, maar om jou te laten wennen aan organisatie en werkzaamheden zal je beginnen met kleine woningbouwprojecten van circa 5 miljoen. Doe jij dit goed? Wie weet ben jij dan de planontwikkelaar die de sketches van de nieuwste en hoogste woontorens mag uitwerken!

aanbod

Aanbod

Allereerst een mooie en uitdagende functie bij één van Nederlands grootste spelers in de bouw!

De salarisindicatie is afhankelijk van de werkervaring en ligt tussen de € 4.500,- en € 6.000,-. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform Bouw-CAO, zoals 43-vakatiedagen en bouwpensioen.

informatie

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd? Dan kom ik graag in contact! Bellen kan op +31628379638, mailen mag ook naar rutgerbaggerman@sement.nl.

solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

11
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route