background
logo

Beginnend calculator

Heb jij een HBO Bouwkunde diploma op zak? Ben jij klaar voor jouw eerste uitdaging of toe aan de tweede stap in je carrière? Dan heb ik een hele leuke functie waar JIJ een belangrijk onderdeel kan worden in de groei van de organisatie! Lees verder en solliciteer.


tijd
40 uur
opleiding
HBO Bouwkunde
loon
Marktconform
startdatum
z.s.m.
locatie
regio Zuid-Holland
niveau
Junior


organisatie

Organisatie

Dit familiebedrijf is dit jaar overgenomen door een nieuwe, ambitieuze directeur. Zijn doel is om de huidige organisatie naar een nieuw level te brengen en daarbij het familiegevoel te behouden. Deze aannemer bouwt en ontwikkelt woon-, werk- en leefomgevingen in de Randstand. Van villa’s voor particulieren tot golfclubhuizen en bedrijfspanden; hier wordt een breed scala aan mooie projecten gerealiseerd!

Deze organisatie zit sterk in de lift en jij kan hier deel van uitmaken! Meegroeien, meedenken en mee ontwikkelen; een mooie kans!


functie

Functie

Als startend calculator word jij de eerste maanden begeleid door een ervaren kostendeskundige/senior calculator om zo snel mogelijk de basis van het vak te leren. In het begin ben je voornamelijk bezig met het maken van ramingen en begrotingen vanuit een BIM-model, maar al snel zal jij ook de andere taken van een calculator oppakken. De hedendaagse calculator berekent niet alleen de goedkoopste prijs en bouwduur van een project, maar kijkt ook wat de beste bouwpartners zijn en bouwt relaties op voor de organisatie. Samen met jouw leidinggevende woon jij vergaderingen bij en onderzoek jij de best mogelijke bouwcombinaties.

Niet de goedkoopste prijs, maar het beste verhaal bepaalt uiteindelijk je aanbesteding. Win jij deze? Dan ben jij een held binnen het bedrijf omdat jij een nieuwe opdracht hebt binnengehaald! Denk jij zo’n rol goed in te kunnen vullen? In jouw functie krijg jij veel vrijheid en verantwoordelijk om jezelf te ontplooien en mee te groeien met de organisatie!

quoteOpen

Voordat ik een fout maak, maak ik die fout niet.quoteClose

- Johan Cruijff

eisen

Functie eisen

De enige harde eis die de organisatie stelt is dat je de opleiding HBO Bouwkunde hebt afgerond. Daarnaast wordt er verwacht dat je ambitieus, communicatief sterk, betrouwbaar en geconcentreerd bent.

aanbod

Aanbod

Een leuke en uitdagende baan in een gezond bedrijf en sterk groeiende organisatie. Uiteraard krijg je een goed marktconform salaris en daarnaast heb je 43-vakantiedagen en een pensioen conform het Bouw CAO.

informatie

Inlichtingen

Heeft dit jouw interesse gewekt? Reageer dan op de functie of neem contact met mij op: veerlejanse@sement.nl of +316 41 22 99 81

Veerle

Veerle

telefoon
06 - 41 22 99 81
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

27
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route