background
logo

Technisch Planner NPO –

Hou jij van dynamisch werk? Ben jij iemand die initiatief neemt en sterk is in de communicatie? Voor een sterk groeiende organisatie in de omgeving van Amsterdam zijn wij op zoek naar jou! 

tijd
40 uur

opleiding
MBO Bouwkunde

loon
ntb

startdatum
zsm

locatie
regio Noord-Holland
niveau
junior/medior

organisatie

Organisatie

Het gaat hier om een aannemer waar ongeveer 100 man werkzaam zijn en die actief is in renovatie- en onderhoudsprojecten. De organisatie is open, plat en er heerst een cultuur waar hard werken en gezelligheid hand in hand gaan. Als er gas moet worden gegeven schiet iedereen uit de startblokken, maar er is ook tijd om een potje te poolen of tafelvoetballen in de kantine wanneer het wat rustiger is. Daarnaast wordt de week altijd afgesloten met een biertje van de eigen tap!

functie

Functie

Als technisch planner ben jij de schakel tussen de opdrachtgevers, het team van timmerlieden en de bewoners. Jij bent degene die de problemen waarneemt, herkent en zorgt dat deze binnen afzienbare tijd worden opgelost. Het is een echte team job waarbij je meerdere klussen onder handen moet nemen. Geen dag is hetzelfde! Dat maakt dit werk niet alleen dynamisch maar ook uitdagend!

quoteOpen

Innovatie maakt het verschil tussen een leider en een volger.quoteClose

- Steve Jobs

eisen

Functie-eisen

Een afgeronde MBO-Bouwkunde opleiding is een grote pré. Daarnaast is het vooral belangrijk dat jij jezelf herkent in de volgende eigenschappen:

- teamspeler

- klantvriendelijk

- verantwoordelijk

- no-nonsense

- daadkrachtig

- open

aanbod

Aanbod

Een leuke en uitdagende functie bij een sterk groeiend en gezellig bedrijf! Salarisindicatie is, afhankelijk van de ervaring, tussen de € 2.500,- en € 3.300,-. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform bouw-CAO, zoals 43-vakantiedagen en bouwpensioen.

informatie

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd? Dan kom ik graag in contact! Bellen kan op +31628379638, mailen mag ook naar rutgerbaggerman@sement.nl.

Kieran

Kieran

telefoon
06-14902650
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

11
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route