background
logo

Uitvoerder renovatie

Ben jij een technische uitvoerder die ervan houdt om te werken in een bestaande omgeving? Ontgaat jou niks op het project en organiseer jij alles strak op en rondom de bouwplaats? Dan ben jij de renovatie uitvoerder waar ik naar zoek!


tijd
40 uur

opleiding
MBO

loon
€ 3.500 - € 4.750

startdatum
in overleg

locatie
regio
niveau
medior

organisatie

Organisatie

Een grote, landelijk opererende, integrale bouwer die zich richt op de utiliteitsbouw. Deze aannemer is vooruitstrevend op het gebied van digitalisering en ziet dit als de ruggengraat van zijn dienstverlening. Door de kennis, strakke structuur en heldere communicatielijnen is dit een ontzettend fijne organisatie om mooie renovatieprojecten voor te realiseren!


functie

Functie

Deze aannemer bouw, renoveert en onderhoud grote utilitaire projecten voor zijn opdrachtgevers. Denk hierbij aan de bouw van een ziekenhuis, school of groot kantoorgebouw. Als uitvoerder renovatie en onderhoud ben jij degene die de dagelijkse verantwoordelijkheid heeft over de verbouwklussen binnen deze panden.

Jij verzorgt de dagstart, stuurt de mensen op de bouwplaats aan en zorgt dat de juiste materialen op tijd aanwezig zijn. Daarnaast heb jij het contact met de opdrachtgever, werkvoorbereiding en de onderaannemers. De projecten zijn vaak een afwisseling van technisch uitdagende kortlopende en langlopende projecten waardoor het een zeer uitdagende functie is!


quoteOpen

Wederzijdse afhankelijkheid, échte samenwerking, wordt geboren als je niet denkt in termen van concurrentie, maar van gezamenlijk winnen.quoteClose

- Stephen R. Covey

eisen

Functie-eisen

De belangrijkste eis is dat je ervaring hebt als zelfstandig uitvoerder in de bestaande bouw. Jij weet om te gaan met ad-hoc problemen tijdens de bouw of in de planning en weet deze met jouw ervaring altijd vakkundig op te lossen. Daarnaast ben je communicatief zeer vaardig en heb je een klantgerichte instelling.


aanbod

Aanbod

Wij bieden een uitdagende rol binnen een dynamische werkomgeving bij een gerenommeerde aannemer. Uiteraard horen daar ook goede arbeidsvoorwaarden bij:

  • Salaris, afhankelijk van de ervaring, tussen de 3.500,- en 4.750,- bruto per maand
  • 43-vakantiedagen en bouwpensioen conform Bouw CAO
  • Auto, telefoon en laptop van de zaak

informatie

Inlichtingen

Ben jij de uitvoerder die ik zoek?Dan kom ik graag in contact! Je kan mij bellen op 06-14902650, mailen mag ook naar kierandekkers@sement.nl

solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

11
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route