background
logo

Werkvoorbereider Nieuwbouw

Ben jij al eventjes, tussen de twee en vier jaar, aan het werk, máár ben jij op zoek naar een ‘tweede’ werkgever waar je veel kunt leren? Ja? Lees dan zeker deze vacature en solliciteer!

tijd
40 uur
opleiding
HBO Bouwkunde
loon
Nader overeen te komen
startdatum
z.s.m.
locatie
regio Zuid-Holland
niveau
Junior/ Medior

organisatie

Organisatie

De organisatie is een echt familiebedrijf. Van oudsher is de organisatie gespecialiseerd in renovatie en onderhoud. Naast deze werkzaamheden is één van directeuren meer dan 30 jaar geleden gestart met nieuwbouw. De directeur, waar ik een heel leuk gesprek mee had, gaf ook aan dat het voor hem erg belangrijk is dat hij de mensen kent in een organisatie. “Je moet weten met wie je een nieuwbouwproject oppakt én met wie je op een vrijdag wel eens een drankje gaat drinken.” Ze doen veel projecten voor woningbouwstichtingen, overheid, het bedrijfsleven en ook voor particulieren. Het is een gezonde organisatie en gaat ook in de 'Corona-tijd' hard vooruit. De sfeer is relaxt en vrij, dit komt ook wel dat ze niet de ‘grootste jongen’ hoeven te zijn. Er is meer dan genoeg werk, maar echt groter dan dat ze nu al zijn is voor dit bedrijf niet nodig.

functie

Functie

Het gaat hier om een functie als werkvoorbereider in de nieuwbouw. Naast de nieuwbouw doen ze ook eigen projectontwikkeling, op dit vlak zijn ze erg aan het groeien en hoe leuk is het om mee te groeien! Een leuk detail is dat de werkvoorbereider bij deze organisatie vaak zelf ook op het project zit i.p.v. alleen maar op kantoor. Zoals de zij het aangeven: ‘De werkvoorbereider is de adviseur van de uitvoerder en moet daarom ook aanwezig zijn’. Korte lijnen en open communicatie! Na de bouwvak beginnen ze met het volgende project: een oud pand, dat tegen de vlakte gaat. Hier gaan ze een appartementencomplex bouwen van ongeveer 80 appartementen, dit wordt een leuk project wat ze geheel zelf hebben ontwikkeld.

quoteOpen

Innovatie maakt het verschil tussen een leider en een volger.quoteClose

- Steve Jobs

eisen

Functie eisen

Wat wordt er nou van jou verwacht binnen deze organisatie? De minimale eisen van de organisatie zijn;
- HBO Bouwkunde
- 2 tot 5 jaar werkervaring
- Kennis van nieuwbouw projecten
- Rijbewijs en VCA is een pré

aanbod

Aanbod

Een baan voor een groeiend persoon in een zeer gezond bedrijf met mooie projecten. Je kunt rekenen op een marktconform salaris met als secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform bouw-CAO, zoals 43 vakantiedagen en bouwpensioen. Daarnaast is het leuk dat er zo nu en dan met elkaar een borreltje gedaan wordt op een vrijdag middag en er twee keer per jaar een uitje wordt georganiseerd!

informatie

Inlichtingen

Heeft dit jouw interesse gewekt? Zie jij jezelf hier al helemaal werken? Reageer dan nu op de functie of neem contact met mij op via de mail: veerlejanse@sement.nl of per telefoon: +316 41 22 99 81


Veerle

Veerle

telefoon
06 - 41 22 99 81
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

23
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route