background
logo

Zelfstandig Werkvoorbereider Scholenbouw

Heb jij ervaring met utiliteitsbouw? Ben jij het type werkvoorbereider dat projecten graag van begin tot eind oppakt? Pak jij kansen met beide handen aan en neem jij graag de verantwoordelijkheid over de bouw? Lees dan gauw verder!

tijd
40 uur

opleiding
MBO Bouwkunde

loon
3.500-5.000

startdatum
zsm

locatie
regio Zuid-Holland
niveau
medior/senior

organisatie

Organisatie

Het gaat hier om een aannemer die zijn oorsprong kent in het Brabantse en zich een paar jaar terug ook heeft gevestigd in Rotterdam. Brabantse gezelligheid heeft zich vermengd met Rotterdamse daadkracht en deze cultuur heeft gezorgd voor een sterke en betrouwbare aannemer die zowel in de renovatie, het onderhoud en de nieuwbouw actief is. Woorden die de organisatie kenmerken? Energiek, vastberaden, informeel en plat.

functie

Functie

Deze aannemer is op zoek naar een werkvoorbereider die in staat is om de bouw van een school te realiseren. Je werkt vier dagen in de week vanuit de vestiging in Rotterdam en één dag ben je op het project zelf. Als werkvoorbereider val je onder de projectleider, maar krijg je een hoge mate van zelfstandigheid en wordt er van je verwacht dat je het project in goede banen zal begeleiden. Communicatie met onderaannemers, de inkoop van materialen en het maken van de planning vallen allemaal onder jouw werkzaamheden. Als jij er klaar voor bent om jezelf te laten zien op je eigen project, is dit een mooie kans!

quoteOpen

Voordat ik een fout maak, maak ik die fout niet.quoteClose

- Johan Cruijff

eisen

Functie-eisen

Minimaal drie jaar ervaring in de (nieuw)bouw als werkvoorbereider is een vereiste. Daarnaast heb je minimaal een MBO-Bouwkunde studie afgerond en ben je niet bang om zelfstandig projecten te begeleiden. Daarbij gaat het hier om een informele en platte organisatie; daar moet je bij passen! De lijnen zijn kort, de mensen zijn direct en houden van een gezonde dosis humor en gezelligheid op de vrijdagmiddagborrel!

aanbod

Aanbod

Een mooie en uitdagende functie bij een bedrijf waar ook veel doorgroeimogelijkheden zijn! Zou jij graag een stap willen maken naar de projectleiding? Zie dit als het project om jezelf te bewijzen.

De salarisindicatie is afhankelijk van de werkervaring en ligt tussen de € 3.500,- en € 5.000,-. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform Bouw-CAO, zoals 43-vakatiedagen en bouwpensioen. Ook een auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden!

informatie

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd? Dan kom ik graag in contact! Bellen kan op +31614902650, mailen mag ook naar kierandekkers@sement.nl.

Kieran

Kieran

telefoon
06-14902650
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

11
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route