background
logo

Bouw Inspecteur

Voor een gemeente/omgevingsdienst Gelderland zijn wij opzoek naar een enthousiaste bouwinspecteur.

tijd
36 uur
opleiding
mbo/hbo
loon
€ 3500-4200

startdatum
Zo snel mogelijk

locatie
regio Gelderland
niveau
Junior tot Senior

organisatie

Organisatie

Je zal bij jouw nieuwe werkgever terecht komen op afdeling Ruimte en Bouwen. Deze afdeling gaat over de producten en processen van de ruimtelijke ordening en bouwen in omgeving Overijssel. De afstemming met verschillende partners in het ruimtelijke domein is voor onze opdrachtgever vanzelfsprekend en zij houden de ruimtelijke kaders actueel in omgevingsvisies en omgevingsplannen. De opgaven van dit gebied staan voorop en de dienstverlening aan burgers en partijen in de samenleving. Jouw nieuwe werkgever staan voor het collectieve algemene belang en een veilig ruimtelijk domein en leefomgeving.

functie

Functie

In deze boeiende functie houd je toezicht op de naleving van wetten, verordeningen, regelgeving en plannen. Je verricht bijvoorbeeld inspecties ten behoeve van de draagkracht van de bodem, het aanbrengen van heipalen, de constructieve wapening en hoofddraagconstructie, Je voert de regie over het bouwtoezicht, handhavingszaken en calamiteiten op het gebied van bouwregelgeving en je signaleert afwijkingen van de wet- en regelgeving. Je organiseert het overleg met externe instanties met betrekking tot bouwtoezicht, handhavingszaken en calamiteiten en je adviseert bij beroepszaken en dwang- en strafrechtelijke maatregelen.

quoteOpen

There are those who look at things the way they are, and ask why... I dream of things that never were, and ask why not?quoteClose

- Robert Kennedy

eisen

Functie eisen

- Je bent klantgericht;
- Resultaatgericht en je denkt in oplossingen;
- Je hebt overtuigingskracht en reageert actief op onverwachte situaties;
- Je kan goed omgaan met tegengestelde belangen;
- Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
- Afgeronde hbo opleiding bouwkunde (constructief), of MBO met aanvullende constructieve opleidingen (BV, BmS);
- Ervaring met wet- en regelgeving is een pré;
- Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.

aanbod

Aanbod

Aan deze functie is een salaris gebonden tussen de €3.500,- en €4.500,- per maand, op basis van 36 uur per week. Inpassing vindt plaats op basis van ervaring. Jouw nieuwe werkgever kent uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een Individueel Keuze Budget van ruim 17% van je bruto jaarsalaris, is er de mogelijkheid voor collectiviteitskorting bij verschillende zorgverzekeraars en investeren wij graag in je professionele ontwikkeling.

informatie

Inlichtingen

Geïnteresseerd? Neem snel contact op met Anouk! Indien wij een match zien met jouw profiel, zullen wij jou uitnodigen voor een kop koffie bij Sement. Mocht je nog vragen hebben omtrent de vacature neem dan even contact op met Anouk Puylaert, Commercieel Adviseur Sement, 0614377765, anoukpuylaert@sement.nl.

Anouk

Anouk

telefoon
06 - 14 37 77 65
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Overheid

18
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route