background
logo

Junior toezichthouder milieu

Niet bang voor een spatje regen? Ben jij het liefst zoveel mogelijk buiten en vind jij het milieu belangrijk? Dan drink ik graag een kop koffie met je!

tijd
36 uur
opleiding
MBO
loon
€1700-2000
startdatum
Zo snel mogelijk
locatie
regio Gelderland
niveau
Starter

organisatie

Organisatie

De omgevingsdienst is voor bedrijven en inwoners in de regio de uitvoeringsorganisatie voor Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving. Zo'n 140 professionele en deskundige collega's voeren bouw- en milieutaken uit voor 10 gemeenten en de provincie.

functie

Functie

Als Inspecteur Milieu houd je toezicht op de naleving van de milieuregels bij bedrijven in alle branches. Ook informeer je bedrijven over de milieuregels. Je handelt meldingen af waarmee bedrijven aangeven welke activiteiten ze gaan uitvoeren. Bij de afhandeling van meldingen beoordeel je of maatwerkvoorschriften noodzakelijk zijn. Je controleert of het bedrijf aan alle regels voldoet en waar het bedrijf nog maatregelen moet treffen. Ook naar aanleiding van milieumeldingen (klachten) van bewoners en milieu-incidenten voer je inspecties en soms geluidmetingen uit. Bij overtredingen van de regels maak je met het bedrijf afspraken over de hersteltermijn. Als het bedrijf daar niet aan voldoet, zorg je dat er sancties worden opgelegd.

quoteOpen

The best preparation for good work tomorrow is to do good work today.quoteClose

- Elbert Hubbard

eisen

Functie eisen

Ben jij:

- buitenmens,
- nieuwsgierig,
- pro-actief,
- zelfstandig,
- stressbestendig,
- leergierig?

En heb jij;

- een afgeronde mbo of hbo
- affiniteit met het milieu

Dan brengen wij jou graag in contact met onze opdrachtgever!

aanbod

Aanbod

Bij wederzijdse klik bieden wij jou een arbeidsovereenkomst van één jaar met bijbehorende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een marktconform salaris, ontwikkelingsmogelijkheden door cursussen en een reiskostenvergoeding.

informatie

Inlichtingen

Voor meer informatie, kan je contact opnemen op 06-14 37 77 65. Wil je solliciteren? Dan kun je je cv (en een korte motivatie sturen) aan anoukpuylaert@sement.nl

Anouk

Anouk

telefoon
06 - 14 37 77 65
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Overheid

18
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route