background
logo

Junior verkeer

Heb je nog geen idee waar je moet beginnen? Veel afstudeerders die de arbeidsmarkt betreden hebben geen flauw idee waaraan ze beginnen. Zeker binnen een organisatie zoals de overheid, waar een goed netwerk belangrijk is, kan het moeilijk zijn om er tussen te komen. Sement helpt jou daarbij.

tijd
36 uur

opleiding
hbo

locatie
regio Zuid-Holland
niveau
junior

organisatie

Organisatie

Werken voor de gemeente betekent werken voor al onze 65.000 inwoners. Van het veilig houden en opknappen van de straten, tot het inspireren van de bewoners van de gemeente om elkaar te helpen. We doen dit met zo’n 432 ambitieuze medewerkers. Ieder met eigen kennis, kwaliteiten, interesses en ambities. Samen zorgen we dat deze gemeente een fijne gemeente is om te bezoeken, in te wonen of te werken.

functie

Functie

Voor de komende jaren staan er een flink aantal grote reconstructies in de planning. Daarnaast brengt het aantrekken van de economie met zich mee dat (nieuwe) projecten versneld worden gerealiseerd. Bouwers en projectontwikkelaars weten deze gemeente te vinden, dit resulteert in vele (grootschalige) plannen waarin goed nagedacht moet worden over verkeer, mobiliteit en parkeren. Verder hechten wij veel waarde aan ontwikkeling door begeleiding en opleiding en bieden hiervoor goede faciliteiten.

quoteOpen

Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.quoteClose

- Albert Einstein

eisen

Functie eisen

Je hebt een relevante opleiding op het gebied van verkeer op hbo-niveau en hebt actuele kennis van wet- en regelgeving, beleid en procedures. Je bent zelfstandig en integer. Daarnaast kan je goed communiceren, samenwerken en je bent klantgericht. Uiteraard ben je kwaliteitsbewust, loyaal aan de organisatie en kun je je goed aanpassen.

aanbod

Aanbod

- Een marktconform starterssalaris.

- Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer of een 2e klas ov-abonnement.

informatie

Inlichtingen

Heb je interesse in deze functie bij een van de gemeentes? Neem dan contact op met mij, Anouk Puylaert: 06 - 14 37 77 65 / anoukpuylaert@sement.nl.
Tijdens een digitale kop koffie bespreken we de mogelijkheden, je ambities en je wensen.

Anouk

Anouk

telefoon
06 - 14 37 77 65
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Overheid

18
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route