background
logo

Ambitieuze renovatie werkvoorbereider gezocht!

Vind jij het tof om jouw kennis en kunde in te zetten om een nieuwe afdeling op te zetten? Ben jij ambitieus en zie jij jezelf veel stappen zetten in de komende vijf jaar? Dan is deze uitdaging in de woningbouwrenovatie echt iets voor jou!


tijd
40 uur

opleiding
HBO

loon
€ 3.500 - € 4.500

startdatum
in overleg

locatie
regio Noord-Holland
niveau
medior-senior

organisatie

Organisatie

Je komt te werken voor een echt en hecht familiebedrijf. Hoewel het een aantal jaar geleden is overgenomen door een van Nederlands grootste aannemers, is de kern van de organisatie nog steeds hetzelfde. Er is weinig verloop en er werkt een sterke groep van ongeveer 55 man. Het heeft de kennis en kunde in huis van een topaannemer, maar voelt aan als een gemoedelijk thuis.

Sinds september heeft de overkoepelende organisatie de renovatie- en onderhoudsafdelingen, die gecentraliseerd waren vanuit de hoofdvestiging, onderverdeeld over de landelijke locaties. De afdeling in de omgeving van Amsterdam is dus nog relatief nieuw, maar erg sterk groeiende. Er zijn een aantal grote projecten binnengehaald en de verwachting is dat in 2021 nog meer zal volgen! Duurzaamheid is een erg belangrijk thema binnen deze tak en het komende jaar zullen onder andere in Amsterdam 173 woningen worden verduurzaamd.


functie

Functie

Om de afdeling te versterken zijn zij op zoek naar werkvoorbereiders. In deze dynamische functie ben jij betrokken vanaf de contractvorming met partners en opdrachtgevers tot de oplevering. Je stelt kwaliteits- en deelwerkplannen op, je vraagt vergunningen aan, bent verantwoordelijk voor de logistiek en planning en biedt ondersteuning bij het meer- en minderwerk. Daarbij organiseer je informatiebijeenkomsten voor bewoners en bezoek je locaties bij opmetingen.

Als jij de ambitie hebt om in een aantal jaar door te groeien, is dit een mooie kans! De huidige projectmanager werkt graag met jonge mensen die de drive hebben om stappen te maken. Omdat hij over een aantal jaar met pensioen gaat, is zijn doel om de komende tijd een afdeling neer te zetten met mensen die uiteindelijk de organisatie zullen leiden.


quoteOpen

Wederzijdse afhankelijkheid, échte samenwerking, wordt geboren als je niet denkt in termen van concurrentie, maar van gezamenlijk winnen.quoteClose

- Stephen R. Covey

eisen

Functie-eisen

Naast een afgeronde HBO-bouwkunde opleiding heb je al enkele jaren ervaring in de renovatie en het onderhoud als werkvoorbereider. Tevens ben je zelfstandig, daadkrachtig en ga je resultaatgericht te werk. Daarbij heb je kennis van bouwkundige processen in het voortraject en ben je communicatief zeer sterk.


aanbod

Aanbod

Wij bieden de kans jezelf te ontplooien binnen een gemoedelijke en gestructureerde organisatie bij een betrokken aannemer. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden ook niet onbelangrijk:

  • Salaris tussen de 3.500,- en 4.500,- bruto per maand
  • 43-vakantiedagen en bouwpensioen conform Bouw CAO
  • Auto, telefoon en laptop van de zaak


informatie

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd en enthousiast?Dan kom ik graag in contact! Je kan mij bellen op 06-14902650, mailen mag ook naar kierandekkers@sement.nl

solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

11
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route