background
logo

Junior/Medior Calculator Restauratie –

tijd
40 uur

opleiding
MBO

loon
NTB

startdatum
In overleg

locatie
regio Utrecht
niveau
Starter/Medior

organisatie

Organisatie

Mijn opdrachtgever is een gerenommeerde partij in de restauratiebouw en bewaakt Nederlands cultureel erfgoed. De vakmannen- en vrouwen binnen dit bedrijf hebben echt een passie voor het vak en werken aan de grootste restauratieprojecten van het land. Dit doen zij met één gezamenlijk doel: een kwalitatief behoudt van het verleden.

functie

Functie

Als calculator bij deze organisatie word je opgeleid tot een echte restauratiespecialist. Jij bent degene die ter plaatse locaties als de Domtoren of Paleis ’t Loo bekijkt en opneemt, het bestek en bouwtekeningen scant, de begroting van A tot Z opzet en nadenkt over de logistieke operatie.

Dat men zich hier richt op het verleden, betekent niet dat de toekomst wordt genegeerd. BIM neemt een steeds belangrijkere plek in binnen deze organisatie en daarom krijg jij ook de kans om mee te groeien met de nieuwste technologische ontwikkelingen.

quoteOpen

Wederzijdse afhankelijkheid, échte samenwerking, wordt geboren als je niet denkt in termen van concurrentie, maar van gezamenlijk winnen.quoteClose

- Stephen R. Covey

eisen

Functie-eisen

De belangrijkste eis van mijn opdrachtgever is dat jij, naast een afgeronde bouwkunde opleiding, een passie hebt voor het werken in de bestaande bouw. Zowel starters als ervaren calculators zijn welkom om het gesprek aan te gaan! Jij herkent jezelf in woorden als gedreven en gepassioneerd en jij bent technisch sterk onderlegd.

aanbod

Aanbod

Naast een marktconform salaris en secundaire voorwaarden volgens bouw CAO, biedt deze organisatie een unieke kans om je te specialiseren in de restauratie! Daarbij word je goed begeleid en krijg jij de ruimte voor extra opleidingen en cursussen.informatie

Inlichtingen

Enthousiast geworden? Dan kom ik graag in contact! Bellen kan op 06-14902650, mailen mag ook naar kierandekkers@sement.nl.

Kieran

Kieran

telefoon
06-14902650
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

11
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route