background
logo

Junior Werkvoorbereider

Ben jij klaar voor jouw eerste stap in de bouw? Heb jij MBO Bouwkunde afgerond? Dan heb ik een hele leuke functie voor je waar er de ruimte is om nog alles van het vak te leren! Lees verder en solliciteer!

tijd
40 uur
opleiding
MBO Bouwkunde
loon
Nader overeen te komen
startdatum
z.s.m.
locatie
regio Zuid-Holland
niveau
Junior


organisatie

Organisatie

Wat een leuke organisatie is dit! Zelf ben ik eventjes geleden op bezoek te gaan en een kopje koffie te drinken met de directeur. Hij gaf mij en mijn collega een erg fijn gevoel en we konden echt de diepte in gaan. Mocht je hier als werknemer een vraag hebben, wees dan ook niet bang om bij de directeur naar binnen te lopen met deze vraag. Hoe gaaf is dat! Dit laat zien dat ik het hier echt heb over een platte organisatie; ze hebben korte lijnen, strakke communicatie is belangrijk en een team gevoel. Je leest dit natuurlijk erg vaak in een vacature, echter is het bij deze organisatie echt zo.

functie

Functie

Wanneer solliciteer je op de functie als junior werkvoorbereider in de omgeving van Barendrecht? Als je:
- MBO Bouwkunde hebt afgerond of als je al één of twee jaar aan het werk bent
- In de omgeving van Barendrecht woont,
- Passie en interesse hebt voor in de bouw
In het begin zul je met verschillende afdeling en functies meelopen om zo de organisatie en jouw takenpakket te leren kennen. Daarna zul je je bezig houden met het plannen van kleine en hele grote renovatie en onderhoudsprojecten, het inkopen en bestellen van materialen en communicatie met de onderaannemers.
Zijn de spullen op tijd op de bouwlocatie? Kloppen de materialen? Houdt je team zich aan de planning en het budget? Dit zijn vragen die jij jezelf en jouw collega’s dagelijks afvragen! Binnen deze organisatie werk je voor verschillende grote woningcorporaties en zul je je in het begin meer bezig houden met de kleinere onderhoudsprojecten. Maar na groei kun je je meer focussen op de grotere projecten die woningcorporaties aanvragen.

quoteOpen

Kwaliteit betekent dat je iets goeds maakt, ook als niemand kijktquoteClose

- Henry Ford

eisen

Functie eisen

Voor de organisatie is het belangrijk dat je een bouwkundige achtergrond hebt, uit de omgeving komt en het liefst al een rijbewijs hebt. Het rijbewijs is een pré en geen must, net als je VCA diploma.

Er wordt verwacht dat je communicatief sterk, betrouwbaar en geconcentreerd bent


aanbod

Aanbod

Een leuke en uitdagende baan in een gezond bedrijf en groeiende organisatie. Salarisindicatie voor deze functie is, afhankelijk van de ervaring, tussen de €2200 en € 2600,-. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform bouw-CAO, zoals 43 vakantiedagen en bouwpensioen.

informatie

Inlichtingen

Heeft dit jouw interesse gewekt? Reageer dan op de functie of neem contact met mij op: veerlejanse@sement.nl of +316 41 22 99 81


Veerle

Veerle

telefoon
06 - 41 22 99 81
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

23
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route