background
logo

Projectcoördinator renovatie en verbouw

Hou jij van complexe verbouwprojecten en begeleid jij deze graag van a tot z? Word jij daarbij gelukkig van een grote diversiteit aan werkzaamheden en van het werken in verscheidene, dynamische omgevingen? Dan is de uitdaging van projectcoördinator in de renovatie wat voor jou!

tijd
40 uur

opleiding
MBO

loon
€ 3.700 - € 4.500

startdatum
in overleg

locatie
regio Gouda
niveau
medior/senior

organisatie

Organisatie

Mijn opdrachtgever is een middelgrote aannemer uit de omgeving van Rotterdam en voornamelijk actief in renovaties en verbouwingen van de utiliteitsbouw. Opdrachtgevers van deze aannemer bestaan uit scholen, ziekenhuizen en bedrijfspanden.

De Rotterdamse no-nonsense mentaliteit gaat hier hand in hand met de gemoedelijkheid van een hecht familiebedrijf. Deze aannemer bouwt en zijn opdrachtgevers bouwen al jaren op hem. Door de sterke en betrouwbare reputatie in complexe verbouwprojecten zijn zij al jarenlang een van de meest gerenommeerde bedrijven in de regio van Rotterdam!

functie

Functie

Als projectcoördinator ben jij verantwoordelijk voor alle verbouw- en renovatieprojecten van jou klanten. In het voortraject ben jij degene die met jouw technische inzichten de opdrachtgevers adviseert over de haalbaarheid van projecten en draag jij de plannen aan voor de te voeren werkzaamheden.

Jij meet de projecten in, doet de voorcalculatie, koopt materialen in, plant de werkzaamheden, houdt toezicht op de uitvoering en begeleid het gehele project in goede banen. Dit doe jij door nauw samen te werken met de uitvoerders en opdrachtgevers. Door jou klantgerichte instelling en sterke communicatieve vaardigheden weet je keer op keer succes te verzekeren!


quoteOpen

Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.quoteClose

- Albert Einstein

eisen

Functie-eisen

Naast een afgeronde MBO-bouwkunde opleiding, heb je inmiddels minstens 5 jaar ervaring in renovatie- en verbouwwerkzaamheden. Daarnaast heb je een no-nonsense mentaliteit, vind je het prettig om zelfstandig te werk te gaan en pak jij je verantwoordelijkheid. Je houdt van afwisseling in je werkzaamheden en herkent jezelf in de woorden zelfverzekerd, betrokken en betrouwbaar.


aanbod

Aanbod

Wij bieden een dynamische uitdaging waar geen dag hetzelfde is en waar je mag meewerken aan complexe en technisch uitdagende projecten! Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden ook niet onbelangrijk.

- Salaris tussen de € 3.700,- en € 4.500,- bruto per maand
- 43-vakantiedagen en bouwpensioen volgens Bouw CAO
-Auto, telefoon en laptop van de zaak


informatie

Inlichtingen

Enthousiast? Dan kom ik graag in contact! Je kan mij bellen op 06-14902650, mailen mag ook naar kierandekkers@sement.nl

Kieran

Kieran

telefoon
06-14902650
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

11
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route