background
logo

Projectleider woningbouw

Stroomt het leiderschap door jouw aderen? Pak jij graag de verantwoordelijkheid over projecten en weet jij deze zowel technisch als financieel tot een groot succes te brengen? Dan ben jij de projectleider woningbouw die ik zoek voor mijn opdrachtgever!


tijd
40 uur

opleiding
HBO

loon
€ 4.500 - € 5.000

startdatum
in overleg

locatie
regio
niveau
junior-medior

organisatie

Organisatie

Mijn opdrachtgever is een allround aannemer uit de omgeving van Rotterdam en Den Haag met een jaarlijkse omzet tussen de € 15 en € 20 miljoen. Het bedrijf heeft een stabiele en betrouwbare reputatie en levert al meer dan 50 jaar kwalitatief uitstekende woningen en utiliteitsgebouwen.

Dit is een bedrijf waar doeners en vakmensen niet alleen werken, maar vooral samen werken. In het prachtige, verlichte pand van deze onderneming zal jij je al snel thuis voelen. Bij binnenkomst voel je dat de sfeer goed is en dat gemoedelijkheid en hard werken hier samenkomen. Dit is een plek waar kwaliteit wordt geleverd in een prettige werkomgeving!


functie

Functie

Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor het succesvol tot stand brengen van de woningbouwprojecten van deze aannemer. Jij stelt het projectplan op, verdeelt de taken, signaleert tijdig onvoorziene problemen en weet deze door jou ervaring en oplossingsgerichtheid op te lossen.

Dit alles doe jij door nauw samen te werken met je team van werkvoorbereiders en uitvoerders. Je houdt de planningen strak in de gaten en zorgt dat het project wordt gerealiseerd binnen de gestelde financiële kaders.


quoteOpen

Wederzijdse afhankelijkheid, échte samenwerking, wordt geboren als je niet denkt in termen van concurrentie, maar van gezamenlijk winnen.quoteClose

- Stephen R. Covey

eisen

Functie-eisen

Naast een afgeronde HBO-bouwkunde opleiding heb jij al enkele jaren ervaring als projectleider of senior werkvoorbereider in de woningbouw. Tevens ben je zelfstandig, daadkrachtig en ga je resultaatgericht te werk. Daarbij heb je kennis van bouwkundige processen in het voortraject en ook commerciële kwaliteiten!


aanbod

Aanbod

Wij bieden een uitdagende functie binnen een gemoedelijke en gestructureerde organisatie bij een betrokken aannemer. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden ook niet onbelangrijk:

- Salaris tussen de € 4.500,- en € 5.000,- bruto per maand
-43-vakantiedagen en bouwpensioen conform Bouw CAO
-Auto, telefoon en laptop van de zaak


informatie

Inlichtingen

Ben jij de projectleider die mijn opdrachtgever zoekt?Dan kom ik graag in contact! Je kan mij bellen op 06-14902650, mailen mag ook naar kierandekkers@sement.nl

Kieran

Kieran

telefoon
06-14902650
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

11
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route