background
logo

Traineeship renovatie en onderhoud

Heb jij bijna je HBO-bouwkunde diploma in jouw zak en wil jij graag werken in de bestaande bouw? Dan is dit traineeship in de renovatie en het onderhoud bij deze ambitieuze aannemer echt iets voor jou!


tijd
40 uur

opleiding
HBO Bouwkunde

loon
2600,-

startdatum
zsm

locatie
regio Noord-Holland
niveau
Starter

organisatie

Organisatie

Het gaat hier om een innovatieve aannemer waar ongeveer 100 man werkzaam zijn en die actief is in renovatie- en onderhoudsprojecten. Thema’s als duurzaamheid, circulariteit en het werken in BIM spelen een belangrijke rol binnen dit bedrijf. De organisatie is open, plat en er heerst een cultuur waar hard werken en gezelligheid hand in hand gaan. Als er gas moet worden gegeven schiet iedereen uit de startblokken, maar er is ook tijd om een potje te poolen of tafelvoetballen in de kantine wanneer het wat rustiger is. Daarnaast wordt de week altijd afgesloten met een biertje van de eigen tap!


functie

Functie

Als trainee word je bij deze organisatie in 3 jaar begeleidt tot volwaardig renovatie-deskundige. Je zal het eerste jaar werkzaam zijn op de afdeling niet planmatig onderhoud, in het tweede jaar ga jij je verdiepen in de mutatiewerkzaamheden en in jaar 3 zal je meewerken aan grote renovatieprojecten. Op deze manier leer je het gehele traject van A tot Z kennen en kan jij jezelf na afronding van dit traineeship een volwaardig renovatiespecialist noemen!


quoteOpen

Ik hou van werken zolang het werken is waarvan ik hou.quoteClose

- Johan Cruijff

eisen

Functie eisen

  • HBO-Bouwkunde diploma
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
  • Je bent analytisch sterk en in staat hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden
  • Je herkent jezelf in de woorden enthousiast, leergierig en daadkrachtig


aanbod

Aanbod

De kans op een prachtige start van jouw loopbaan. Naast een marktconform startsalaris zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw. Daarbij krijg je de kans om in drie jaar ervaring op te doen bij een ontzettend leuk bedrijf die ambitieuze mensen omarmt en laat groeien.


informatie

Inlichtingen

Ben jij enthousiast geworden en wil jij je carrière graag starten bij dit bedrijf? Reageer dan direct door mij te bellen op 06-28379638 of te mailen naar rutgerbaggerman@sement.nl

Rutger

Rutger

telefoon
06 - 28 37 96 38
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

25
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route