background
logo

Uitvoerder nieuwbouw – wer

Krijg jij er een kick van om woningen aan glunderende kopers op te leveren? Ontgaat jou niks op het project en organiseer jij alles strak op en rondom de bouwplaats? Dan ben jij de woningbouwuitvoerder waar ik naar zoek!


tijd
40 uur

opleiding
MBO

loon
€ 4.000 - € 5.000

startdatum
in overleg

locatie
regio Gouda
niveau
medior

organisatie

Organisatie

Dit is een innovatieve aannemer uit de omgeving van Rotterdam die vooruitstrevend is op het gebied van de nieuwste bouwmethodieken, het werken in BIM en het bouwen van duurzame woningen. Daarbij heerst er een prettige bedrijfscultuur waar hard werken wordt gecombineerd met een gezonde dosis humor op de werkvloer. Deze organisatie biedt een uiterst prettige omgeving om prachtige woningen te realiseren!


functie

Functie

Het woningtekort in Nederland is een algemeen bekend feit en deze aannemer richt zich in de komende jaren dan ook volledig op de aanwas van nieuwe woningen. Als uitvoerder ben jij verantwoordelijk voor deze realisatie. Jij verzorgt de dagstart, stuurt de mensen op de bouwplaats aan en zorgt dat de juiste materialen op tijd aanwezig zijn. Daarnaast controleer je het constructiewerk en de maatvoeringen.


quoteOpen

Wederzijdse afhankelijkheid, échte samenwerking, wordt geboren als je niet denkt in termen van concurrentie, maar van gezamenlijk winnen.quoteClose

- Stephen R. Covey

eisen

Functie-eisen

De belangrijkste eis is dat je ervaring hebt als zelfstandig uitvoerder in seriematige woningbouwprojecten. Jij weet hoe je de bouwplaats moet aansturen, onderhoud goed contact met onderaannemers en signaleert op tijd mogelijke problemen tijdens de bouw of in de planning. Deze weet jij met jouw ervaring altijd vakkundig op te lossen.


aanbod

Aanbod

Wij bieden de kans om mee te bouwen aan grote woningbouwprojecten in de Randstand bij een fijne aannemer om voor te werken. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden ook niet onbelangrijk:

  • Salaris, afhankelijk van de ervaring, tussen de 4.000,- en 5.000,- bruto per maand
  • 43-vakantiedagen en bouwpensioen conform Bouw CAO
  • Auto, telefoon en laptop van de zaak


informatie

Inlichtingen

Enthousiast? Dan kom ik graag in contact! Je kan mij bellen op 06-14902650, mailen mag ook naar kierandekkers@sement.nl

solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

11
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route