background
logo

Bouwkostendeskundige

Wil jij je meten met de beste?! Dan moet je ook werken met de beste aan de meest uitdagende projecten in Nederland. In opdracht van de BAM zijn wij op zoek naar twee kostendeskundigen die sterk zijn in analyses en goed abstract kunnen denken.

tijd
40 uur
opleiding
HBO Bouwkunde/HTS
loon
Marktconform
startdatum
z.s.m.
locatie
regio Groene Hart
niveau
Medior/Senior

organisatie

Organisatie

In de functie van bouwkostendeskundige ben jij onderdeel van een tenderteam. De afdeling speciale projecten bestaat uit 25 specialisten in disciplines als bouwkunde, werktuigbouw, elektrotechniek en ABK en wordt aangestuurd door een tendermanager. Een energieke club mensen met een duidelijke visie en gedrevenheid. De focus ligt op excellence projecten met een waarde van €40 miljoen plus. Aan jou en je mede teamleden om met de beste inschrijving deze tenders binnen te halen, waarbij kosten nog altijd een essentiële rol spelen! De projecten zijn zowel afkomstig vanuit projectontwikkelaars als publieke instanties zoals de Rijksoverheid.


functie

Functie

Waar je aan moet denken? Bijvoorbeeld:
Je wordt uitgenodigd door een klant (ontwikkelaar) en die vertelt je een woontoren te willen bouwen van 110 meter hoog op een aangewezen plek. Het moet aan de volgende punten voldoen:
- begane grond gebouw horeca;
- 40% kantoorruimtes;
- 40% appartementen variërend qua grootte van 80 m2 t/m 120 m2;
- Parkeergarage.


De klant sluit de afspraak af met: succes! Ietwat gechargeerd maar wel typerend voor de functie. Nu is het aan jou als kostendeskundige om vanaf dit punt te starten aan een project wat jaren later de Zalmhaventoren blijkt te zijn.

Met jouw vakkennis en ervaring kan jij voor deze grootschalige projecten een grove kostenopgave maken. Meedenken in bouwmethodieken en optimalisaties, alternatieven, risico analyses en kansberekeningen, daar draai jij jouw hand niet voor om. Sterker nog; hier haal jij juist energie uit! Jij gaat in gesprek met klanten, collega's, adviseurs en leveranciers. Allemaal om van grof naar een fijn uitgewerkt tender plan te komen. Bij deze uitwerking krijg jij ondersteuning van calculators die jij tevens aanstuurt.

Zie jij jezelf deze uitdaging ook al aangaan? Hieronder kort nog een overzicht van jouw belangrijkste taken:

  • Je voert bouwkundige kostenanalyses uit en maakt kostenplannen en kostenramingen;
  • Je voert overleg met de andere disciplines binnen jouw team, met marktpartijen én de klant;
  • Je bent eindverantwoordelijk voor de integrale kosten aanbieding;
  • Je denkt mee in bouwmethodieken en optimalisaties, alternatieven, risico analyses en kansberekeningen;
  • Je bent verantwoordelijk voor het prijsvormingsproces ten aanzien van uniforme, ordelijke afronding prijsvorming.


·


quoteOpen

Kwaliteit betekent dat je iets goeds maakt, ook als niemand kijktquoteClose

- Henry Ford

eisen

Functie eisen

Ben jij een ervaren kostendeskundige óf een calculator die dit als zijn/haar volgende stap ziet? Heb jij ervaring in utilitaire projecten en wil jij je meten met de top? Neem dan snel contact met mij op voor verdere informatie over dit werving & selectie traject in opdracht van de BAM!


aanbod

Aanbod

Werken bij BAM Bouw en Techniek Grote Projecten, is werken bij een organisatie om trots op te zijn. Ontwikkeling middels BAM Learning vakopleidingen en trainingen. Je ontvangt een uitstekend basissalaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Bouw CAO.informatie

Inlichtingen

Ben jij een ervaren kostendeskundige óf een calculator die dit als zijn/haar volgende stap ziet? Heb jij ervaring in utilitaire projecten en wil jij je meten met de top? Neem dan snel contact met mij op voor verdere informatie over dit werving & selectie traject in opdracht van de BAM!

Marlies den Elzen | 06-28369691 | marliesdenelzen@sement.nl

Marlies

Marlies

telefoon
06 - 28 36 96 91
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

25
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route