background
logo

Commercieel Adviseur

Ben jij het karakter dat ons team versterkt? Kun jij omgaan met de vrijheid om je eigen werk te coördineren en je eigen doelstellingen te bepalen en behalen?

tijd
40 uur

opleiding
HBO/WO

loon
in overleg

startdatum
in overleg

locatie
regio Gouda
niveau
medior / senior

organisatie

Organisatie

Sement Civiel is onderdeel van Sement, een groeiend bedrijf dat zich sterk heeft weten te positioneren in de markt. Wij houden ons bezig met het bemiddelen van hoger opgeleiden binnen de civiele techniek bij aannemers, ingenieursbureaus en de overheid. Sinds 2010 zijn wij uitgegroeid tot een sterk en stabiel team met een groot netwerk aan gedetacheerden in de markt. In ons team heerst een goede dynamiek waar ieder zijn of haar steentje aan bijdraagt. Wij werken samen en weten het onderste uit de kan te halen voor zowel kandidaten als onze klanten. Dit levert een sterk netwerk op wat gebouwd is op vertrouwen. Het team en onze samenwerking is het fundament van ons succes. Om dit succes te vergroten, zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team.

functie

Functie

Wat je gaat doen, is succesvol worden. Hoe doe je dat? Wij zijn heel benieuwd naar jouw invulling. Iedereen heeft bij ons dezelfde rol en weet daar zijn of haar eigen draai aan te geven. Je houdt je bezig met zowel opdrachtgevers als met kandidaten, het matchen daartussen en het begeleiden/coachen van dit proces. Je wordt opgeleid en gestimuleerd tot persoonlijke ontwikkeling.


Deze kenmerken vind je in onze functie terug:

• Persoonlijke gesprekken

• Verbanden leggen die andere niet zien

• Geen kaas van je brood laten eten

• Je gunfactor weten te gebruiken

• Doorzetten waar het lastig is

• Genieten van je successen

• Sement verbindt, jij weet mensen te boeien en te binden

quoteOpen

Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes.quoteClose

- Henry Ford

eisen

Functie-eisen

• Sociaal

• Fanatiek

• Empathisch vermogen

• Commercieel/resultaatgericht

• Je bent in staat om op HBO/WO niveau te communiceren

Pas op: niet reageren als je niet om kunt gaan met vrijheid, jezelf niet kunt motiveren en je niet tegen je verlies kunt.

aanbod

Aanbod

Zakelijk

• Goed basissalaris

• 25 vakantiedagen

• iPhone & laptop van de zaak

• Bonusregeling

• Vervoersbudget (leaseauto incl. tankpas/reiskostenvergoeding)

Persoonlijk

• Opleiding- & ontwikkelingsmogelijkheden

• Mooie werkplekken en een grote tuin in het historische centrum van Gouda

• Flexibele invulling van je werkzaamheden

Sociaal

• Vrijmibo’s

• Jaarlijks meerdaags uitje


Hoe ziet jouw week eruit?

Nadat de week is opgestart en de weekendverhalen zijn uitgewisseld, is het tijd om aan de slag te gaan. Je hebt een aantal leuke kandidaten gesproken. Met deze kandidaten heb je afspraken gemaakt over partijen die je voor ze mag benaderen met jouw collega’s. Daarin heb je de kandidaat kunnen adviseren over partijen die bij hem/haar passen. Je hebt hard gewerkt aan een sterk netwerk en belt dan ook met alle gemak de opdrachtgevers af om de kandidaat te bespreken. Je weet de opdrachtgevers te overtuigen en zorgt ervoor dat je kandidaat een aantal gesprekken heeft.. And now we wait… NEE! Je gaat weer verder. Hoe meer van dit soort lopende trajecten, hoe groter de slagingskans.

Via je netwerk stuit je op een leuke vacature bij een nog onbekende opdrachtgever. Je twijfelt geen moment, maar pakt direct de telefoon en plant een afspraak in om kennis te maken met de directeur.

Door jouw natuurlijk enthousiasme, je gedrevenheid en passie voor het vak vertelt de directeur jou alles over het bedrijf en waarom je er zou willen werken. Wat een leuke club! Met deze pittige projectmanagement functie ga je graag aan de slag. Je spreekt alle kanalen aan; jouw bestaande netwerk, maar ook dat van jouw collega’s, je benadert op diverse manieren kandidaten die je nog niet kent. Na een flinke zoektocht heb je een selectie gemaakt van drie passende kandidaten. Deze bespreek je met de directeur. Samen bepalen jullie hoe het vervolgproces eruit gaat zien.

Samen met je collega’s heb je een Pubquiz georganiseerd voor technische studenten van hogescholen. Deze week is het zover, het evenement vindt plaats. Samen met je collega’s heb je een pakkende avond in elkaar gedraaid met pizza’s en bier. De doelstelling is uiteraard om deze starters aan je te binden zodat je ze na het afronden van hun studie kunt begeleiden in het vinden van een leuk traineeship.

Op de vrijdagochtend ga je op projectbezoek bij een van de kandidaten die via jou gedetacheerd op een groot bouwproject werkt. Je hebt zijn contractverlening bij je en deze teken je met hem. Verder vindt hij het prettig om met jou te sparren over problemen die hij af en toe tegenkomt op de bouwplaats.

Zo heb je meerdere ijzers in het vuur. Dit houdt je werk dynamisch en spannend. We sluiten de week graag af met een biertje in de tuin. Cheers, het was een leuke week. Je collega heeft een plaatsing gerealiseerd, daar proosten we graag op!

informatie

Inlichtingen

Koen Helder

+31 6 14 86 48 50

koenhelder@sement.nl


Of


Thijs Kwakkenbos

+31 6 14 37 77 64

thijskwakkenbos@sement.nl

Koen

Koen

telefoon
06 - 14 86 48 50
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Civiel

36
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route