background
logo

Junior Calculator

Net afgestudeerd en een passie voor cijfers? Of enkele jaren ervaring binnen de calculatie?

Wij zijn op zoek naar een Junior Calculator!

tijd
40 uur
opleiding
HBO Bouwkunde
loon
Marktconform
startdatum
z.s.m.
locatie
regio Gouda
niveau
Junior

organisatie

Organisatie

Onze opdrachtgever is een ontwikkelende bouwer en bestaat al meer dan 50 jaar! Zij hebben een passie voor wonen en omgevingen waar mensen zo prettig mogelijk kunnen leven. Zij richten zich op mooie nieuwbouwprojecten en gedurfde transformaties die waarde toevoegen voor stad en bewoner.

Denk aan de herontwikkeling van een, in onbruik geraakt terrein aankopen, en een wijk bouwen met zo’n 600 woningen en commerciële voorzieningen. Of het creëren van een bijzondere woonomgeving die met recht ‘het beste van twee werelden’ genoemd mag worden. Met een groene en waterrijke omgeving én op korte afstand van het stadscentrum scheppen zij een woonomgeving die van alles het beste biedt. Er worden hier 300 gevarieerde woningen gebouwd.

Duurzaam samenwerken, creatief in oplossingen en verantwoordelijkheid en risico's durven nemen; dat omschrijft onze opdrachtgever.

functie

Functie

Als calculator wacht je bij deze ontwikkelende aannemer een gevarieerde functie. Zij zijn actief op een breed gebied, zowel in de woning- als in de utiliteitsbouw. Veel van de projecten zijn afkomstig van hun eigen afdeling Projectontwikkeling, andere projecten zijn verkregen via de aanbestedingsmarkt of via bouwteams.

Al vanaf de initiatieffase speel je als calculator een belangrijke rol in het ontwikkelings- en uitvoeringstraject. Je inbreng op het gebied van bouwkosten is mede bepalend voor de te maken keuzes ten aanzien van materiaal, bouwsystemen en uitvoeringsmethodieken. Je werkzaamheden bestaan uit het maken van ramingen, inschrijfbegrotingen, nacalculaties en het adviseren en inbrengen van je kennis vanaf het initiatief tot de oplevering van onze projecten.

De functie van calculator is vaak een keuze die een starter juist niet maakt, maar onderscheid jezelf eens door juist wel de stap naar de kosten te maken en ontdek hoe uitdagend dit kan zijn!

quoteOpen

Kwaliteit betekent dat je iets goeds maakt, ook als niemand kijktquoteClose

- Henry Ford

eisen

Functie-eisen

  • HBO Bouwkunde
  • Affiniteit met cijfers
  • Analytisch vermogen
  • Communicatieve vaardigheden
  • Minimaal 1 jaar ervaring is een pré


aanbod

Aanbod

Werken in een organisatie waar veel disciplines samenkomen. Die diversiteit inspireert. Zij bieden je dan ook alle ruimte om je talenten te ontdekken, in te zetten en te ontwikkelen. Daarnaast bieden zij een marktconform salaris.

informatie

Inlichtingen

Enthousiast? Solliciteer door mij te bellen op 06-28369691 of te mailen naar marliesdenelzen@sement.nl

Marlies

Marlies

telefoon
06 - 28 36 96 91
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

18
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route