background
logo

Werkvoorbereidende uitvoerder

''Je moet niet nadenken, je moet voordenken. Maak haast als je tijd hebt, dan heb je tijd als je haast hebt.''

Regelmatig komen dit soort boeren of praktische wijsheden voorbij, vaak in gesprek met een uitvoerder in de keet. Zo'n typisch spreekwoord, waarmee je direct de situatie schetst, iedereen elkaar aankijkt en denkt 'goed punt zeg.'

Ben jij nu iemand die analytisch en praktisch tegelijkertijd is? Lees dan vooral verder! Want ik ben voor een middelgrote aannemer op zoek naar een uitvoerder die graag als werkvoorbereider op kantoor zich uitvoeringstechnische kennis en ervaring wil inzetten voor een strakke voorbereiding.

tijd
32-40 uur
opleiding
MBO Bouwkunde
loon
€3.500-€5.000
startdatum
In overleg
locatie
regio Noord-Holland
niveau
Medior-Senior

organisatie

Organisatie

Het gaat hier om een aannemer onder de rook van Schiphol. Die veelal projecten in bouwteam verband doen. Niet de ambitie hebben om als bedrijf de komende jaren flink te groeien. Nee! Vooral met goede allrounders en bouwkundigen dagelijks werken aan mooie werken maken met een goed rendement.
Allround zijn op taakniveau is belangrijk, maar een plicht voelen om goed werk af te leveren misschien nog wel meer. Klinkt als een dooddoener, maar omdat jij in een klein team werkt komen er meer taken op je af. Het brede takenpakket en projecten in bouwteam verband zorgen ervoor dat de betrokkenheid hoog is. Er is veel vrijheid, maar er wordt binnen dit bedrijf betrokkenheid verwacht. Betrokkenheid zonder dit te verplichten van bovenaf.
'Jij wil er toch een succes van maken. Je mag het dan ook laten zien.'' Lukt je dit?!

Kan jij de vrijheid aan, wil jij werken aan projecten tussen de €1- €10 mln euro. Ene keer een transformatie, andere keer een villa, dan een appartementencomplex. Hier kom je bij een club die niet zo in de schijnwerpers staat, bewust! Ook wel eens fijn!

functie

Functie

Er is al aangegeven dat jij veel vrijheid kan genieten in de rol. Dit geeft ook verantwoordelijkheid. Daarbij is de rol specifiek ingericht voor kandidaten met ervaring. Het liefst ervaring vanuit de uitvoering. Er wordt van je verwacht dat je juist door die ervaring snel een beeld kan vormen van de praktische uitvoerbaarheid, goed bent in planningen, bouwplaatsinrichtingen, logistiek en controle tekenwerk. Het liefst nog gecombineerd als persoon met een bepaalde rust en overzicht.

Zit je weleens in de keet met de gedachte om voor een kantoorfunctie te gaan? Wordt het tijd dat je uit 'de vuurlinie'' stapt en kennis, visie en ervaring meegeeft aan anderen?

Dan is er nu een middelgrote aannemer uit regio Hoofddorp op zoek naar jou.

quoteOpen

Kwaliteit betekent dat je iets goeds maakt, ook als niemand kijktquoteClose

- Henry Ford

eisen

Functie-eisen

- Minimaal 3 jaar ervaring in de uitvoering
- Coachend karakter
- Sterk in planningen
- Bouwkundig opgeleid
- Ervaring in verschillende type bouwprojecten is een pré

aanbod

Aanbod

- Salaris afhankelijk van ervaring tussen de €3.500-€5.000
- 43 vakantiedagen
- Bouwpensioen
- Vrijheid & Verantwoordelijkheid
- ZZP is ook een mogelijkheid

informatie

Inlichtingen

Hopelijk ben je door bovenstaande tekst nieuwsgierig gemaakt. Daar begint het mee. Volgende stap is mij dat even laten weten. Dit kan door mij een mail te sturen met je CV of daar mij te bellen op 06-14902650.

Sement BV
Kieran Dekkers
Lage Gouwe 34
kierandekkers@sement.nl
06-14902650

Kieran

Kieran

telefoon
06-14902650
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Bouw

18
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route