background
logo

Manager Realisatie

Als manager Realisatie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van groot onderhoud en nieuwbouw projecten. Je geeft hierbij op moderne wijze leiding en weet de afdeling verder te professionaliseren en mensen te verbinden, enthousiasmeren en te stimuleren. Dit combineer je met het onderhouden van een goede relatie met bouwbedrijven en adviseurs (waaronder de co-makers) en het zijn van een stevige gesprekspartner.


tijd
36 uur

opleiding
HBO/WO

loon
schaal M

startdatum
nader te bepalen

locatie
regio Utrecht
niveau
medior/senior

organisatie

Organisatie

Je positioneert de afdeling binnen en buiten Mitros. Mitros ontwikkelt zich van een intern gerichte organisatie naar een naar buiten gerichte netwerkorganisatie. Mitros wil midden in de maatschappij staan en stevig verankerd zijn in relevante netwerken. Alleen door samen te werken met andere partijen en intern nog beter de verbinding te zoeken, kunnen we het verschil maken. Als Afdelingsmanager Realisatie vervul jij een cruciale rol in dit proces. Met je kennis van bouwen ben jij een stevige gesprekspartner voor aannemers, adviseurs, collega projectmanagers en opzichters, waarbij je de regie voert over de samenwerking met als doel het goed doen verlopen van de projecten. Daarnaast sta je de medewerkers van de afdeling bij in het geval van complexe (bewoners)casuïstiek.


functie

Functie

Als manager Realisatie geef je leiding aan ca. vijftien medewerkers, te weten Opzichters en Projectmanagers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor alle aspecten van de bedrijfsvoering, waaronder de financiële en marktconforme haalbaarheid van groot onderhoud en nieuwbouw projecten. Je stimuleert professionaliteit, vernieuwing en ondernemerschap en weet klantgerichtheid te verbinden met efficiëntie en kwaliteit. Verder participeer je in het managementteam Vastgoed en adviseer je de Manager Vastgoed over optimalisatie van de werkprocessen en lever je een bijdrage aan de implementatie van vernieuwde procedures op het toegewezen vakgebied.


quoteOpen

There are those who look at things the way they are, and ask why... I dream of things that never were, and ask why not?quoteClose

- Robert Kennedy

eisen

Functie-eisen

Jij bent een ondernemende en daadkrachtige verbinder. Een echte teamplayer die samenwerkingsgericht is, maar ook een stevige onderhandelaar. Je weet de juiste balans te vinden tussen enerzijds de interne belangen en medewerkers en anderzijds de aannemers en co-makers. Door je open uitstraling weet je mensen mee te krijgen en creëer je draagvlak voor je ideeën. Je bent benaderbaar en aanspreekbaar. Het is voor jou een vanzelfsprekendheid dat je integer en van onbesproken gedrag bent. De belangrijkste competenties zijn: organisatiesensitiviteit, klantgericht opereren, omgevingsbewustzijn en leidinggeven. Daarnaast beschik je over het Mitros DNA, ondernemerschap, doelgericht samenwerken, klantgerichtheid en voortgangsbewaking.

-WO werk- en denkniveau, richting Bouwkunde, Economie, Planologie of Geografie
-Uitstekende communicatieve vaardigheden op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau
-Leidinggevende ervaring en tenminste vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie
-Leiderschapsprofiel wat waarde toevoegt aan de ontwikkeling van de gehele organisatie
-Aanvullende kennis op het gebied van volkshuisvesting, vastgoed, organisatiekunde en management principes
-Ervaring binnen een bouwkundige werkomgeving is een voorwaarde en volkshuisvestelijke ervaring is een pre


aanbod

Aanbod

-Een uitdagende fulltime functie (36 uur) met volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief.

-Salaris volgens de CAO Woondiensten, functieschaal M. De inschaling is afhankelijk van relevante kennis en ervaring.

-Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een leaseauto of mobiliteitsbudget en goede opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden.

-Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

-Veel ruimte om het werk op jouw manier te doen en om innovatief te zijn.

-Een hele plezierige en informele werkomgeving.


informatie

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Neem dan contact op met mij, Jordy den Held, 06 28 36 98 74 en ik bespreek graag jouw mogelijkheden.

Jordy

Jordy

telefoon
06 - 28 36 98 74
mail
linkedin
LinkedIn
omhoog
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route