background
logo

Medewerker Meerjarenonderhoudsplanning

Van monumenten tot nieuwbouwcomplexen: bij Staedion zijn we voortdurend bezig om de kwaliteit van onze 37.000 woningen op niveau te brengen én te houden. Als medewerker Meerjaren Onderhoudsplanning speel je hier een belangrijke rol in. Jij zorgt ervoor dat conditiemetingen tijdig worden uitgevoerd, de analyses op ons vastgoed & het onderhoud in kannen en kruiken zijn & dat de onderhoudsbegroting en kostenramingen zijn opgesteld. Door jouw kwaliteitsbewuste inzichten loopt de meerjaren onderhoudsplanning altijd op schema.

tijd
36 uur

opleiding
HBO Bouwkunde

loon
€3.445 - €4.531,- bruto o.b.v. 36 uur

startdatum
z.s.m.

locatie
regio Gouda
niveau
HBO


organisatie

Organisatie

Staedion: samen thuis

Eén op de zeven woningen in Den Haag is van Staedion. Als woningcorporatie verhuren we ruim 37.000 woningen en 6.500 overige objecten zoals winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in Den Haag. Ons hoger doel is dat we ‘een eigen thuis bereikbaar maken met onze bewoners’.

We vinden het belangrijk om te weten wat er speelt bij onze bewoners en willen hun invloed op ons werk vergroten. Met ‘onze bewoners’ doelen we op onze huidige en toekomstige bewoners. Dat is soms weleens lastig, in tijden waarin keuzes gemaakt moeten worden. Maar we geloven dat we bewoners actief kunnen betrekken bij onze projecten en dat we onze keuzes kunnen uitleggen. Het werken aan een fijne woonomgeving doen we immers samen.

functie

Functie

Een typische werkdag speelt zich momenteel thuis af, maar vandaag ben je voor overleg op onze locatie ‘Bellevue’ in het hart van Den Haag. Je hebt een overleg met onze assetmanagers, samen willen jullie vaststellen welke begrotingscomponenten vastgelegd moeten worden zodat er nog beter inzicht komt in de onderhoudsplanning. De besluiten uit dit overleg neem je weer mee om kaders te bepalen waarbij onze projectleiders het onderhoud kunnen voorbereiden. Je bent dé verbinder tussen Staedions tactische- en operationele lagen op het terrein van onderhoud aan onze woongebouwen. Met jouw efficiënte werkwijze creëer je impact: je zorgt dat alle informatie op orde is die de basis vormt voor de onderhoudsbegroting. Hiervoor heb je o.a. conditiemetingen vertaald naar rapportages en onderhoudsplannen.


En verder?

• Optimaliseer je het proces van de MJOP

• Doe je verbetervoorstellen voor dit proces en voor de informatievoorziening

• Implementeer je deze voorstellen

• Actualiseer je de informatie en houdt je de wijzigingen bij in de complexinformatie

• Evalueer je onze budgetten aan de hand van gegevens uit het verleden

• Zorg je ervoor dat er een mooi plan ligt voor de toekomst

Jouw beslissingen maken de stad en daarom is het belangrijk dat je een bruggenbouwer bent. Je weet precies waar je moet zijn om de juiste informatie te vergaren. Je bent makkelijk in de omgang en kan informatie begrijpelijk overbrengen. Onder andere door inzichtelijke grafieken, tijdbesparende applicaties of andere efficiënte programma’s. Door je overtuigingskracht creëer je voldoende draagvlak om de MJOP goed tot uitvoering te brengen. Je bent niet alleen analytisch sterk en kostenbewust, maar weet ook te verbinden.

quoteOpen

The best preparation for good work tomorrow is to do good work today.quoteClose

- Elbert Hubbard

eisen

Functie-eisen

• Een hbo-diploma, bij voorkeur Bouwkunde, aangevuld met een aantal jaar werkervaring als projectleider, opzichter of werkvoorbereider.

• Ervaring of feeling met interne processen en optimalisatie van managementinformatie

• Ervaring met beheer van vastgoed en opstellen van onderhoudsprogramma’s

• Bekend met Lean-werken of de bereidheid je dit eigen te maken

• Een flinke dosis planning- en organisatieskills

• Doorzettingsvermogen, resultaten uit het verleden geven jou de forecast voor de toekomst. Hierbij is juiste registratie de basis.

aanbod

Aanbod

De kans om te leren en de vrijheid om zelfstandig te opereren. Plus:

• Een salaris van minimaal 3.445,- en max. 4.531,- op basis van een 36-urige werkweek. Op basis van ervaring delen we je in een passende schaal in.

• Een werkweek van vier dagen, als je dat wilt. Zo kun je werk en privé nog beter in balans houden.

• Een loopbaanontwikkelingsbudget van € 900,- per jaar op basis van een fulltime dienstverband.

• Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

• De mogelijkheid om deels thuis te werken, hiervoor bieden we je alle faciliteiten zoals een laptop en mobiele telefoon. Ook helpen we bij het inrichten van de thuiswerkplek.

informatie

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden of wil je meer weten? Bel dan Marleen Vink op 06-42170807 of mail naar marleenvink@sement.nl

Marleen

Marleen

telefoon
06 - 42 17 08 07
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route