background
logo

Projectleider Nieuwbouw & Renovatie bij Staedion

Bij nieuwbouw en renovatie komt veel kijken: van ontwerp en techniek tot omgang met huurders en derden, alles moet op orde zijn. Als projectleider vorm je de verbindende factor tussen Staedion, huurders en externe partijen. Je bent medeverantwoordelijk voor de voorbereiding van complexe bouw- en renovatie projecten en zorgt dat ze volgens de gemaakte afspraken worden gerealiseerd. Van start bouw tot oplevering. De ene keer werk je op kantoor, de andere keer ga je langs op locaties. Dit alles doe je zelfstandig, maar met back-up van een organisatie die goed voor je zorgt.

tijd
36 uur

opleiding
HBO Bouwkunde

loon
€4.141 - €5.597,- bruto o.b.v. 36 uur

startdatum
z.s.m.

locatie
regio Gouda
niveau
HBO


organisatie

Organisatie

Staedion: samen thuis

Een op de zeven woningen in Den Haag is van Staedion. Als woningcorporatie verhuren we ruim 37.000 woningen en 6.500 overige objecten zoals winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in Den Haag. Ons hoger doel is dat we ‘een eigen thuis bereikbaar maken met onze bewoners’.

We vinden het belangrijk om te weten wat er speelt bij onze bewoners en willen hun invloed op ons werk vergroten. Met ‘onze bewoners’ doelen we op onze huidige en toekomstige bewoners. Dat is weleens lastig, in tijden waarin keuzes gemaakt moeten worden. Maar we geloven dat we bewoners actief kunnen betrekken bij onze projecten en dat we onze keuzes kunnen uitleggen. Het werken aan een fijne woonomgeving doen we immers samen.

functie

Functie

Staedion staat voor de uitdagende taak om haar bezit transitie gereed te maken voor de volgende generatie. Dat resulteert de ene keer in sloop van bestaande complexen met daarvoor in de plaats nieuwbouw of een complexe renovatie.


Als definitief besloten is tot uitvoering van een project, ben jij verantwoordelijk voor de realisatie ervan. Je zit de bouwvergaderingen voor en bewaakt de planning, kwaliteit en de kosten van het project. Dat doe je niet alleen maar in samenspraak met de opzichter voor het dagelijks toezicht en met de projectmanager voor de financiële verantwoording. Je hebt een uitgebreide kennis over toe te passen technieken en materialen en beschikt over een goed inzicht in de realisatie van complexe bouw- en renovatieprojecten en de kosten daarvan. Daarbij ben jij communicatief vaardig, weet je verbindingen te leggen en ben je gericht op goede samenwerkingen.

Jouw beslissingen maken de stad

Als projectleider bij Staedion bouw je letterlijk mee aan Den Haag. Je helpt bij de ontwikkeling van projecten en zorgt dat de oplevering en nazorg volgens de gemaakte afspraken worden uitgevoerd. Dat maakt je werk divers: de ene keer spreek je met huurders, de andere keer overleg je met jouw collega’s van andere afdelingen van Staedion en externe partijen.

Vanuit jouw technische knowhow houd jij je onder andere bezig met:

• Het adviseren en ondersteunen van de projectmanager, door bijvoorbeeld offertes of externe bouwkundige of technische onderzoeken op te vragen.

• Vergaderingen organiseren en voorzitten.

• De benodigde vergunningen aanvragen.

• De projectadministratie up tot date houden.

quoteOpen

Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.quoteClose

- Albert Einstein

eisen

Functie-eisen

• Een hbo-opleiding in bouwkunde en/of hbo werk- en denkniveau met ruime ervaring in bouwkunde en projectrealisatie.

• Verbindingsmechanismen; je bent gericht op positieve relaties bouwen en hebt een nuchtere aanpak.

• Ervaring bij uitvoerende bouwbedrijven en kennis van technieken en materialen en de kosten daarvan is een must.

• Goede bekendheid met de bouw regelgeving.

aanbod

Aanbod

De kans om te leren en de vrijheid om zelfstandig te opereren. Plus:

• Een salaris tussen de € 4.141 en € 5.597,- bruto, op basis van 36 uur.

• Een vierdaagse werkweek, als je dat wilt. Zo kun je werk en privé nog beter in balans houden.

• Een loopbaanontwikkelingsbudget van € 900,- per jaar op basis van een fulltime dienstverband.

• Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Als je met het ov reist, vergoeden wij de kosten volledig. Fiets je liever? Dan belonen we je gefietste kilometers. Wij zijn groot voorstander van duurzame activiteiten.

• Momenteel volgen we de richtlijnen van de overheid m.b.t. Covid. Wij zorgen voor de faciliteiten om je werkplek thuis goed in te richten.

informatie

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden of wil je meer weten? Neem dan contact op met Marleen Vink door te bellen naar 06-42170807 of mail naar marleenvink@sement.nl

Marleen

Marleen

telefoon
06 - 42 17 08 07
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route