background
logo

Recruitment Consultant Wonen&Vastgoed

Zin in een nieuwe baan of carrièreswitch? Bij Sement staan wij open voor creatieve, energieke en ondernemende personen die succesvol willen worden.

tijd
32-40 uur

opleiding
MBO+/ HBO

loon
marktconform

startdatum
in overleg

locatie
regio Zuid-Holland
niveau
junior/medior/senior


organisatie

Organisatie

Sement is een groeiend bedrijf dat zich sterk heeft weten te positioneren in de markt. Wij houden ons bezig met het bemiddelen van opgeleiden binnen de bouw en civiele techniek bij aannemers, ingenieursbureaus, architecten, woningbouwcoöperaties en de overheid. Sinds 2010 zijn wij uitgegroeid tot een sterk team van enthousiaste medewerkers plus een groot netwerk aan gedetacheerden in de markt. In ons team heerst een goede dynamiek waar ieder zijn of haar steentje aan bijdraagt. Wij werken samen en weten het onderste uit de kan te halen voor zowel kandidaten als onze klanten. Dit levert een sterk netwerk op wat gebouwd is op vertrouwen. Het team en onze samenwerking is het fundament van ons succes. Om dit succes te vergroten, zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team.

functie

Functie

Als recruitment consultant Wonen&Vastgoed ben je de tussenpersoon voor woningbouwcorporaties en commerciële vastgoedpartijen die op zoek zijn naar medewerkers en professionals die open staan voor een nieuwe baan, opdracht of carrièreswitch.

Je gaat op zoek naar kandidaten die op korte termijn of in de toekomst willen verschuiven/beschikbaar komen. Het is jouw taak om zo snel mogelijk de match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat. Ook houd je je bezig met het verder uitbouwen en ontwikkelen van klantrelaties. Je zult de opdrachtgever en haar business, cultuur en HR-beleid heel goed moeten begrijpen om de klant en kandidaat goed te kunnen adviseren.

Hoe ziet jouw week eruit?

Nadat de week is opgestart en de weekendverhalen zijn uitgewisseld met jouw collega's, is het tijd om aan de slag te gaan. Je hebt een aantal leuke kandidaten gesproken. Met deze kandidaten heb je afspraken gemaakt over partijen die je voor ze mag benaderen met jouw collega’s. Daarin heb je de kandidaat kunnen adviseren over partijen die bij hem/haar passen. Je hebt hard gewerkt aan een sterk netwerk en belt dan ook met alle gemak de opdrachtgevers af om de kandidaat te bespreken. Je weet de opdrachtgevers te overtuigen en zorgt ervoor dat je kandidaat een aantal gesprekken heeft.. And now we wait… NEE! Je gaat weer verder. Hoe meer van dit soort lopende trajecten, hoe groter de slagingskans.

Via je netwerk stuit je op een leuke vacature bij een nog onbekende opdrachtgever. Je twijfelt geen moment, maar pakt direct de telefoon en plant een afspraak in om kennis te maken met de contactpersoon.

Door jouw natuurlijk enthousiasme, je gedrevenheid en passie voor het vak vertelt je contactpersoon jou alles over het bedrijf en waarom je er zou willen werken. Wat een leuke club! Met deze pittige projectmanagement functie ga je graag aan de slag. Je spreekt alle kanalen aan; jouw bestaande netwerk, maar ook dat van jouw collega’s, je benadert op diverse manieren kandidaten die je nog niet kent. Na een flinke zoektocht heb je een selectie gemaakt van drie passende kandidaten. Deze bespreek je met je contactpersoon. Samen bepalen jullie hoe het vervolgproces eruit gaat zien.

Samen met je collega’s heb je een Pubquiz georganiseerd voor technische studenten van hogescholen. Deze week is het zover, het evenement vindt plaats. Samen met je collega’s heb je een pakkende avond in elkaar gedraaid met pizza’s en bier. De doelstelling is uiteraard om deze starters aan je te binden zodat je ze na het afronden van hun studie kunt begeleiden in het vinden van een leuk traineeship.

Op de vrijdagochtend ga je op projectbezoek bij een van de kandidaten die via jou gedetacheerd op een groot bouwproject werkt. Je hebt zijn contractverlening bij je en deze teken je met hem. Verder vindt hij het prettig om met jou te sparren over problemen die hij af en toe tegenkomt op de bouwplaats.

Zo heb je meerdere ijzers in het vuur. Dit houdt je werk dynamisch en spannend. We sluiten de week graag af met een biertje in de tuin. Cheers, het was een leuke week. Je collega heeft een plaatsing gerealiseerd, daar proosten we graag op!

quoteOpen

Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.quoteClose

- Albert Einstein

eisen

Functie-eisen

-Sociaal
-Fanatiek
-Empathisch vermogen
-Je bent in staat om op verschillende lagen te communiceren

Als jij goed kan omgaan met vrijheid, jezelf kan motiveren, houdt van uitdagingen en het leuk vindt om met collega’s een resultaat neer te zetten, dan is dit voor jou de juiste baan!

aanbod

Aanbod

Zakelijk

-Goed basissalaris

-Reiskostenvergoeding

-25 vakantiedagen (+ mogelijkheid tot uitbreiding)

-Iphone

-Bonusregeling

-Lease auto bij vast contract of jaarlijkse vervoersbonus

Persoonlijk

-Opleiding- & ontwikkelingsmogelijkheden

-Mooie werkplekken en een grote tuin

-Flexibele invulling van je werkzaamheden

informatie

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Neem dan contact op met mij, Jordy den Held, 06 28 36 98 74 en ik bespreek graag jouw mogelijkheden.


Jordy

Jordy

telefoon
06 - 28 36 98 74
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route