background
logo

DE GOEDE WONING zoekt: Senior Regisseur Dagelijks Onderhoud

De Goede Woning ziet kansen om de verschillende type onderhoudsprocessen beter op elkaar te laten aansluiten en inhoudelijk te verbeteren. Voor de afdeling Wonen zoeken we daarom een senior regisseur dagelijks onderhoud die deze uitdaging met ons wil aan gaan. 


tijd
32-36 uur

opleiding
HBO

loon
schaal K

startdatum
nader te bepalen

locatie
regio Zuid-Holland
niveau
medior/senior

organisatie

Organisatie

De Goede Woning beheert ruim 6.000 huurwoningen in Zoetermeer. Onze huurders waarderen ons en we zijn financieel gezond. Onze opgave lees je in ons ondernemingsplan op www.dgw.nl. Onze communicatielijnen zijn kort en de werksfeer is open, informeel en collegiaal. De Goede Woning is een lerende organisatie. We zetten continu stappen om onszelf te verbeteren, zodat we goed kunnen inspelen op alle veranderingen en uitdagingen, Belangrijk, want we streven naar een hoge klanttevredenheid.


functie

Functie

We zoeken een enthousiaste en ervaren collega die het proces van dagelijks onderhoud verbetert en het contractbeheer binnen de afdeling prestatiegericht vorm geeft. Ook de aansluiting met het planmatig onderhoud valt mede onder jouw verantwoordelijkheid. Je hebt hiermee een belangrijke rol in de verbinding met de afdeling Vastgoed. Daarnaast ben je procesbegeleider bij complexe technische vraagstukken en de overdracht van een nieuwbouw of renovatie project van Vastgoed naar Wonen.

Als senior regisseur dagelijks onderhoud werk je nauw samen met de 2 teamleiders Wijken en heb je een verbindende rol tussen de dagelijkse praktijk van de afdelingen Wonen en Vastgoed. De teamleiders Wijken zijn proces- en budgetverantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud in hun wijk. Jij adviseert hen vanuit jouw rol bij het beheer en verbeteren van het reparatie- en mutatieproces. Jouw positie is direct onder de manager Wonen.
Je maakt en houdt overzicht en stuurt op de contracten m.b.t. het dagelijks onderhoud. Denk hierbij aan monitoren van de afgesproken prestaties en bijsturen waar nodig. De belangrijkste contracten zijn de kaderovereenkomsten met drie wijkaannemers, de diverse prestatie overeenkomsten maar ook leveranciers voor o.a., cv onderhoud, schoonmaak en groen.
Je stuurt op prestaties en klanttevredenheid. Je wijzigt contracten of sluit nieuwe af. Vanuit het dagelijks onderhoud geef je de afdeling vastgoed advies voor de MJOB. Je adviseert de assetmanager over de onderhoudsopgave die jij ziet voor de middellange termijn.

quoteOpen

Great things in business are never done by one person, they're done by a team of people.quoteClose

- Steve Jobs

eisen

Functie-eisen

Na een HBO opleiding heb je ruime ervaring opgedaan in een aansturende en regisserende rol.
Je neemt initiatief en bent in staat deze nieuwe functie vorm te geven met de bouwstenen die er zijn.
Je bent digitaal vaardig en ziet kansen om systemen en data voor je te laten werken.

aanbod

Aanbod

Onze kernwaarden zijn blijven leren, samenwerken en kwaliteit bieden. Deze kernwaarden vormen de rode draad in onze manier van werken. De Goede Woning biedt veel vrijheid en mogelijkheden: zo stimuleren we het volgen van opleiding(en), bieden we mogelijkheden om zowel thuis als op kantoor te werken en bespreken we graag wat jij nodig hebt om goed te kunnen presteren.


informatie

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Neem dan contact op met mij, Jordy den Held, 06 28 36 98 74 en ik bespreek graag jouw mogelijkheden.

Jordy

Jordy

telefoon
06 - 28 36 98 74
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route