background
logo

Projectleider Onderhoud RGS

We zoeken iemand die bij ons verantwoordelijk is voor de projecten gericht op planmatig onderhoud. Ook zoeken we iemand die ons gaat helpen het opzetten van RGS  want hierin valt nog een behoorlijke slag te maken.

tijd
32-36 uur

opleiding
HBO

loon
schaal J

startdatum
nader te bepalen

locatie
regio Zuid-Holland
niveau
medior/senior

organisatie

Organisatie

Werken bij ons betekent werken in een flexibele, klantgerichte en lerende organisatie. We investeren graag in vakmanschap. Er is ruimte voor talent en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen.

functie

Functie

Samen met je collega’s bepaal je jaarlijks welk onderhoud planmatig uitgevoerd gaat worden. De conditiemetingen, de portefeuille strategie en de meerjaren onderhoudsbegroting ondersteunen je daarbij.

Het onderhoud stem je af op de geplande verduurzamingsprojecten sloop/ nieuwbouw projecten. Waar nodig vraag je externe partijen je te adviseren over specifieke opdrachten.

Je besteedt het planmatig onderhoud zelfstandig aan en professionaliseert dit verder door meerjarige contracten met ketenpartners te sluiten en indien wenselijk te werken volgens de RGS-systematiek. Ook draag je zorg voor periodieke klanttevredenheidsonderzoeken.

Je bewaakt de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Controles doe je zelf of-– nog liever- je laat het controleren

quoteOpen

Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.quoteClose

- Albert Einstein

eisen

Functie-eisen

Integraal en planmatig werken zitten in je DNA. Dat je resultaatgericht bent spreekt voor zich. Samenwerken doe je graag en goed. Met bewoners en hun commissies, met onze collega’s, met aannemers en andere vastgoedpartners.


aanbod

Aanbod

Je salaris en overige arbeidsvoorwaarden stemmen we mede af op jouw staat van dienst. We bieden je verder een gemotiveerd team medewerkers én een fijne werkplek.


informatie

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd in deze functie?

Neem dan contact op met mij, Jordy den Held, 06 28 36 98 74 en ik bespreek graag jouw mogelijkheden.

Jordy

Jordy

telefoon
06 - 28 36 98 74
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route