background
logo

Begroter

Heb jij je eerste stappen op gebied van calculeren en-/of begroten van grote complexe civieltechnische projecten al gemaakt? Wij hebben een unieke kans voor een sterke kandidaat met ambitie! Onder begeleiding van een senior begroter van een grote aannemer in Nederland aan de slag aan spraakmakende projecten. 

tijd
40 uur

opleiding
HBO / WO

loon
Afhankelijk van achtergrond / ervaring

startdatum
in overleg

locatie
regio Zuid-Holland
niveau
junior - medior

organisatie

Organisatie

Onze opdrachtgever is een van de grotere aannemers in Nederland. Zij richten zich op grote complexe projecten, voornamelijk in de Randstad en het zuiden van Nederland. Sky is the limit en niets is te gek om te bouwen voor deze partij.

functie

Functie

Deze functie is veel meer dan ‘gewoon’ het uitrekenen van de prijs van een project. Je wordt, samen met het team, verantwoordelijk voor het bepalen van de kostprijs van projecten in de tenderfase. Je wordt klaargestoomd om door te groeien naar een (senior) begroter. Je bent dan ook betrokken bij het gehele tenderproces, vanaf de eerste vergaderingen met partners tot en met de presentatie van de calculatie, maar ook het opstellen van een kostenanalyse, onderhandelingen met leveranciers/onderaannemers ten behoeve van prijsvergelijkingen, beheren en verzorgen van de juiste documentatie over de prijsvorming, etc. Maar je zit niet alleen achter je bureau. Je gaat de werklocatie bezoeken, levert imput voor de EMVI plannen, inventariseert risico’s (en prijst deze af). Tot slot verzorg je een overdracht van kennis en inzichten van de calculatie naar de werkvoorbereiding. Dus, ben jij al een beetje thuis binnen de kosten en heb je besloten dat dit het carrierepad is dat je wilt bewandelen? Kom dan in actie en neem contact met ons op.

quoteOpen

Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal.quoteClose

- Albert Einstein

eisen

Functie-eisen

- HBO of WO Civiele Techniek (of aanverwante studie)

- Enkele ervaring in calculeren en-/of de prijsvorming

- Echt ambitie om verder te gaan op gebied van prijsvorming

aanbod

Aanbod

Je ontvangt een goed basissalaris, 43 vakantiedagen en deelname aan het BPF, een auto behoort tot de mogelijkheden. Je komt te werken bij een stabiele aannemer die zich richt op de crème de la crème projecten in Nederland. Deze functie is bedoeld voor iemand die binnen het bedrijf wil groeien en ontwikkelen.

informatie

Inlichtingen

Bij interesse ontvang ik graag je cv. Indien je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met:

Koen Helder

06-14864850

koenhelder@sement.nl

Koen

Koen

telefoon
06 - 14 86 48 50
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Civiel

36
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route