background
logo

Probabilistisch planner

Hoe toekennen van onzekerheden waardoor alle mogelijke effecten van de risico's in een planning worden opgenomen. Dit hulpmiddel om risico's in een planning op te nemen, probabilistisch plannen, is jouw specialiteit. 

tijd
40 uur

opleiding
HBO

loon
in overleg

startdatum
in overleg

locatie
regio Amsterdam
niveau
medior / senior

organisatie

Organisatie

Onze opdrachtgever is een grote internationale civiele aannemer die inmiddels steeds meer terrein wint op Nederlandse bodem. Een van de doelstellingen voor het komende jaar is om de organisatie verder uit te bereiden. Zij richten zich op de grote multidisciplinaire complexe civiele projecten. Je kunt erop rekenen dat je komt te werken aan de grootste tenders in Nederland. Voor deze ambitieuze aannemer zijn wij opzoek naar ervaren probabilistische planner.

functie

Functie

Als planner bij deze aannemer ben je verantwoordelijk voor de projectplanning zowel in de tender- als in de realisatiefase. De projectplanning bewaakt de stappen die zijn gekoppeld aan verschillende doelstellingen/afspraken; financieel, functioneel, contractueel. Een handige tool om de risico’s en andere onzekerheden op te nemen in een planning is de probabilistische planning. Hierbij ken je onzekerheden toe aan de uit te voren taken en worden de mogelijke effecten van de benoemde risico’s in een planning opgenomen. Door de planning op deze wijze uit te voeren krijg je inzicht in de haalbare einddatum/mijlpalen van het project, de onzekerheden en risico’s van het project en de invloed van de onzekerheden/risico’s op de haalbare einddatum. Deze informatie is zeer waardevol voor een project. Door deze manier van plannen te hanteren, beheers je op een efficiënte wijze de risicobeheersing en wordt de kans op een succesvol project groter.

quoteOpen

Succes is het vermogen om van tegenslag naar tegenslag te gaan zonder je enthousiasme te verliezen.quoteClose

- Winston Churchill

eisen

Functie-eisen

- Minimaal HBO of WO afgeronde (technische) opleiding
- Minimaal 5 jaar werkervaring in de projectplanning, projectbeheersing, risicomanagement eo
- Gedegen kennis van Primavera of andere planning software
- Affiniteit met civiele techniek
- Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal
- Doortastend, zelfstandig, pro actief, communicatief en intelligent.

aanbod

Aanbod

Je treedt direct in dienst bij deze aannemer. Je kunt rekenen op een goed primair (afhankelijk van achtergrond en ervaring) en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Naast het binnenhalen van grote projecten, heeft het bedrijf ook als doelstelling om in aantal FTE flink te groeien. Een gave en unieke kans om jezelf te laten zien bij deze groeiende club!

informatie

Inlichtingen

Graag ontvang ik je cv. Indien je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met:

Thijs Kwakkenbos
06-14377764
thijskwakkenbos@sement.nl

Thijs

Thijs

telefoon
06 14 37 77 64
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Civiel

36
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route