background
logo

Projectleider ingenieursbureau

Onze opdrachtgever is een middelgroot ingenieursbureau uit de regio Rotterdam die een andere weg is ingeslagen. Niet alleen met een nieuw pand, maar ook in werkwijze. Er wordt vooruit gedacht, de tijd is goed en dat vraagt om aanpassingen en uitbreiding. Zo zijn wij voor hen hard op zoek naar een (commerciële) projectleider die meerdere projecten tegelijk kan overzien en kan managen. 

tijd
40 uur

opleiding
MBO/HBO

startdatum
zo snel mogelijk

locatie
regio Zuid-Holland
niveau
Medior

organisatie

Organisatie

Met de focus op middelgrote, binnenstedelijke GWW-projecten krijg je de kans om bij zowel grote (Rotterdam), als kleinere steden mee te werken aan de meest uitdagende projecten. Je bent verantwoordelijk voor diverse onderhoudscontracten, maar daarnaast ook bekend in de gemeentelijke wereld, je weet jouw steentje bij te dragen in de aanbestedingstrajecten.
De neuzen staan dezelfde kant op, ben jij de persoon die samen met dit team werkt aan de groei van een veelbelovend ingenieursbureau?

functie

Functie

Je hebt kennis van RAW en UAV-GC contracten, het maken van tekeningen, bestekken en ramingen zijn voor jou geen geheim meer. Je weet jouw eigen projectteam aan te sturen en treedt op als mentor voor de minder ervaren collega's.
Assertiviteit is belangrijk, jij weet na een korte inwerkperiode jouw eigen boontjes wel te doppen en kan zelfstandig meerdere balletjes tegelijk in de lucht houden.

quoteOpen

Als je een beetje beter wilt zijn, wees dan competitief. Als je exponentieel beter wilt zijn, wees dan coöperatief.quoteClose

- William Shakespeare

eisen

Functie-eisen

- Afgeronde MBO/HBO opleiding (civiele kant)

- Kennis van AutoCAD en Microstation (pré)

- Kennis van UAV-GC en DC contracten

- Flexibele en positief kritische instelling

aanbod

Aanbod

Afhankelijk van jouw werkervaring wordt er een arbeidsvoorwaardenpakket samengesteld waar jij je volledig in kunt vinden.
Wil jij je in een informele sfeer verder kunnen ontwikkelen en tegelijkertijd jouw verantwoordelijkheid pakken? Wacht dan niet!
Dit is uiteraard ook dé tijd om een mooie stap te kunnen maken, in deze 'kandidatenmarkt' kan je eigenlijk jouw kans niet laten liggen.

informatie

Inlichtingen

Koen Helder

+31 6 14 86 48 50

koenhelder@sement.nl

Koen

Koen

telefoon
06 - 14 86 48 50
mail
linkedin
LinkedIn
solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Civiel

36
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route