background
logo

Administratief medewerker Vastgoed Mozaïek Wonen –

Ben jij een administratieve duizendpoot met ervaring in het beheer van vastgoed?

tijd
32-36 uur

opleiding
MBO/HBO

loon
schaal F

startdatum
nader te bepalen

locatie
regio Zuid-Holland
niveau
junior/medior/senior

organisatie

Organisatie

Mozaïek Wonen is een middelgrote woningcorporatie in het Groene Hart. We verhuren ruim 10.000 voornamelijk sociale huurwoningen in Gouda, Bodegraven, Nieuwerbrug, Gouderak en Moordrecht. Wij vinden dat iedereen zich ergens thuis moet kunnen voelen. Wonen is niet voor iedereen vanzelfsprekend, er zijn mensen die het niet kunnen betalen of die bijzondere aandacht en zorg nodig hebben. Mozaïek Wonen is er ook voor die mensen.

Bij ons werken 110 enthousiaste, gedreven en betrokken medewerkers. We stimuleren medewerkers om eigen verantwoordelijkheid te nemen en oplossingsgericht te werken. Mozaïek Wonen biedt als werkgever de mogelijkheden om jezelf continu te verbeteren en uit te dagen, persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel.

functie

Functie

Je gaat aan de slag bij het team Vastgoedbeheer. Je team houdt zich bezig met het planmatig onderhoud aan huurwoningen en overig vastgoed. Periodiek worden de woningen (opnieuw) geschilderd, worden onder andere gevels en goten gereinigd, dakbedekkingen vernieuwd om de woningen leefbaar te houden. Ook zorgt het team voor het goed functioneren van cv-installaties en liften.
We werken voor het onderhoud van onze woningen en gebouwen samen met onder andere aannemers.
Als administratief medewerker vastgoedbeheer ondersteun je -in de breedste zin van het woord- de coördinatie en het beheer van vastgoed, het onderhoudsbeleid en innovaties.
Je levert administratieve ondersteuning in de processen rondom de (meerjaren)plannen en –begrotingen op, en periodieke rapportages over kwaliteit, tijd en kosten. Informatiesystemen zoals de cluster- en woningcartotheek, prijzenbestanden en de woningwaardering houd je samen met je collega’s up-to-date door het verwerken van informatie.
Ook lever je administratieve ondersteuning bij team vastgoedontwikkeling door het opvoeren van budgetten en voorbereiden van de informatieoverdracht naar vastgoedbeheer.
Kortom een hele veelzijdige functie!

quoteOpen

The best preparation for good work tomorrow is to do good work today.quoteClose

- Elbert Hubbard

eisen

Functie-eisen

Een brede ondersteunende administratieve rol is echt jouw ding. Je kunt goed analyseren, plannen en de voortgang bewaken. Je houdt altijd het overzicht, zelfs wanneer het hectisch wordt. Je bent goed in het omgaan met mensen en hebt een natuurlijke overtuigingskracht. Jouw mondelinge én schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is meer dan goed.Je hebt ervaring in het beheer van vastgoed en je bent digitaal zeer vaardig.

aanbod

Aanbod

• Een bruto maandsalaris tussen € 2.765,- en € 3.357,- op basis van een 36-urige werkweek (cao Woondiensten schaal F)
• Een aantrekkelijke pensioenregeling, thuiswerkvergoeding & reiskostenvergoeding
• Leuke extra’s zoals een eindejaarsbonus, welzijnsbudget, persoonlijk opleidingsbudget, de lekkerste lunches in onze kantine en leuke uitjes via de personeelsvereniging
• Werken vanuit je kantoor, woonkamer of achtertuin
• Een gezellige werksfeer in een collegiaal team

informatie

Inlichtingen

Heb je interesse en/of wil je meer weten?

Neem dan contact op met mij, Jordy den Held, op 06 28 36 98 74 en ik bespreek graag jouw mogelijkheden.

Jordy

Jordy

telefoon
06 - 28 36 98 74
mail
linkedin
LinkedIn
omhoog
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route