background
logo

Opzichter Mozaïek Wonen

Ben jij die opzichter met een hart voor onze huurders? Dan zoeken wij jou!


tijd
32-36 uur

opleiding
MBO/HBO

loon
schaal H

startdatum
nader te bepalen

locatie
regio Zuid-Holland
niveau
junior/medior/senior

organisatie

Organisatie

Mozaïek Wonen is een middelgrote woningcorporatie in het Groene Hart. We verhuren ruim 10.000 voornamelijk sociale huurwoningen in Gouda, Bodegraven, Nieuwerbrug, Gouderak en Moordrecht. Wij vinden dat iedereen zich ergens thuis moet kunnen voelen. Wonen is niet voor iedereen vanzelfsprekend, er zijn mensen die het niet kunnen betalen of die bijzondere aandacht en zorg nodig hebben. Mozaïek Wonen is er ook voor die mensen.

Bij ons werken 110 enthousiaste, gedreven en betrokken medewerkers. We stimuleren medewerkers om eigen verantwoordelijkheid te nemen en oplossingsgericht te werken. Mozaïek Wonen biedt als werkgever de mogelijkheden om jezelf continu te verbeteren en uit te dagen, persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel.


functie

Functie

Voor onze huurders ben je het eerste aanspreekpunt als het gaat om vragen over onderhoud, verbouwingen in en rond de woning (zelf aangebrachte voorzieningen). Onze woningen en gebouwen moeten netjes, schoon en veilig zijn en we investeren dan ook veel in verbetering, onderhoud en duurzaamheid. Als opzichter bewaak en houd je toezicht op het onderhoud van onze woningen en de woonomgeving. Dit doe je in samenwerking met je collega’s. Je verstrekt opdrachten en hebt regelmatig overleg met de aannemers. Je voert inspecties en conditiemetingen uit. Je houdt de cluster- en woningcartotheek up-to-date.

Je verzorgt de werkvoorbereiding van onderhoudsactiviteiten in de uitvoeringsfase. Tenslotte neem je, samen met de medewerker sociaal beheer, deel aan de overleggen met bewonerscommissies en andere bewonersgroepen.

Voor de uitvoering van deze werkzaamheden heb je regelmatig overleg met je collega’s binnen het rayon, maar ook met projectleiders, het bedrijfsbureau en medewerkers van het woonservicepunt.


quoteOpen

Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.quoteClose

- Albert Einstein

eisen

Functie-eisen

Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau. Ook al is de boodschap die je moet geven niet altijd positief, je denkt in mogelijkheden wat er wel mogelijk is. En communiceert hierover met onze huurders.

Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden zijn voor jou een vanzelfsprekendheid Je beschikt daarbij over empathie, een natuurlijke overtuigingskracht en een goede mondelinge én schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je toont eigen initiatief, kunt goed plannen en organiseren en je kunt goed over weg met computersystemen.

Je bent bekend met reguliere inspectietechnieken en relevante wet- en regelgeving of bereid hiervoor een opleiding te volgen.

Tot slot ben je bereid om bij toerbeurt storingsdienst (24/7) te draaien.


aanbod

Aanbod

• Een bruto maandsalaris tussen € 3.153,- en € 4.230,- op basis van een 36-urige werkweek (cao Woondiensten schaal H)
• Een aantrekkelijke pensioenregeling, thuiswerkvergoeding & reiskostenvergoeding
• Leuke extra’s zoals een eindejaarsbonus, welzijnsbudget, persoonlijk opleidingsbudget, de lekkerste lunches in onze kantine en leuke uitjes via de personeelsvereniging
• Werken vanuit je kantoor, woonkamer of achtertuin
• Een gezellige werksfeer in een collegiaal team

informatie

Inlichtingen

Heb je interesse en/of wil je meer weten?

Neem dan contact op met mij, Jordy den Held, op 06 28 36 98 74 en ik bespreek graag jouw mogelijkheden.

Jordy

Jordy

telefoon
06 - 28 36 98 74
mail
linkedin
LinkedIn
omhoog
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route