background
logo

Projectsecretaris

Heb je nog geen idee waar je moet beginnen? Veel afstudeerders die de arbeidsmarkt betreden hebben geen flauw idee waaraan ze beginnen. Zeker binnen een organisatie zoals de overheid, waar een goed netwerk belangrijk is, kan het moeilijk zijn om er tussen te komen. Sement helpt jou daarbij.

tijd
32-36 uur
opleiding
Hbo
loon
Mooi aanbod op basis van kennis en ervaring
startdatum
Zo snel mogelijk
locatie
regio
niveau
Junior / Medior / Senior

organisatie

Organisatie

Stadsontwikkeling bouwt aan een sterke economie en een aantrekkelijke woonstad, met hart voor de stad en de mensen die er komen, wonen en werken. Wij initiëren en begeleiden ruimtelijke en economische investeringen in de gemeente. Daarbij zijn wij zowel publiek ontwikkelaar als kwaliteitsbewaker. Met gericht verkeersbeleid en een duurzame infrastructuur houden we de stad bereikbaar. Door regels te handhaven zorgen we dat inwoners veilig en aangenaam kunnen wonen. En met ons vastgoed huisvesten wij belangrijke publieke diensten en voorzieningen. Stadsontwikkeling geeft - samen met private en publieke partners - vorm aan de stad en houdt de stad in vorm.

functie

Functie

De Projectsecretaris is de spin in het web binnen het Projectmanagementbureau (PMB). Je denkt mee met de Projectmanager en fungeert als kritische rechterhand van deze Projectmanager.

Jij adviseert binnen het PMB over ruimtelijke projecten binnen de gemeente. In jouw advies zijn de aspecten van de fysieke leefomgeving en stakeholders meegenomen. De rol als secretaris moet jou liggen. Je helpt de gemeente vorm te geven aan de stad en je houdt de stad in vorm. Dat doe je samen met publieke en private partners. Naast standaard taken zoals notuleren is dit een functie waar je ook mee mag denken met de projectmanager.

Dit doe je natuurlijk niet alleen maar samen met andere collega’s. Je vindt politiek interessant en kent de mensen in de buurt van de wethouder. Je bent op de hoogte van de formele procedures.

quoteOpen

It always seems impossible until it's done.quoteClose

- Nelson Mandela

eisen

Functie-eisen

Je beschikt over hbo werk- en denkniveau. Je hebt relevante ervaring op het gebied van ondersteuning; je hebt ervaring met politiek bestuurlijke besluitvorming en draait je hand niet om voor verslaglegging. Ervaring op het verkeers-vakgebied is een pré. Je beschikt over een zakelijke, flexibele en klantgerichte werkhouding en bent communicatief vaardig. Daarnaast ben je een gestructureerd en geordend type. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, planning, agendering, verslaglegging van relevante overleggen en het beheer van actie- en besluitenlijsten. Maar je coördineert en stuurt vooral in het besluitvormingsproces. Dit is echt een functie waar je zelf iets van kan maken.

aanbod

Aanbod

  • Aanstelling voor 32 - 36 uur per week;

  • Aantrekkelijk salaris of interessant uurtarief op maat;

  • Een vast contactpersoon en sparringspartner bij Sement;

  • Werken in een dynamische omgeving bij een gemeente;

  • Mogelijkheden om jezelf bij te scholen en te blijven ontwikkelen;

informatie

Inlichtingen

Ben jij enthousiast en wil je solliciteren? Stuur je cv en korte motivatie naar joostduijvesteijn@sement.nl. Heb je nog vragen? Schroom niet en bel mij op 06 18 88 94 60.

solliciteer
solliciteer direct
share
deel vacature
omhoog

Overheid

7
Vacatures
 

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route