ontwerp

Ontwerp is de verbinding tussen kunst en techniek. De loopbrug van verbeelding naar vormgeving. Wil jij de grenzen van jouw creativiteit verkennen?

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route

De ontwerpfase is meer dan alleen architectuur. Het gaat om het samenspel van verschillende disciplines en ook vooral de overlap daarin. Daarom kijken wij bij Sement Ontwerp verder dan architectenbureaus. Dit biedt ook kansen bij onder andere ingenieursbureaus, aannemers, stedenbouwkundige adviesbureaus en visualising bureaus. Werk je bijvoorbeeld al jaren bij een architectenbureau en wil je jouw kennis toepassen bij een aannemer? Of ben je net afgestudeerd en op zoek naar het juiste werkveld? Wij zijn er om dit mogelijk te maken. Jouw wensen staan hierbij centraal en bepalen hoe breed wij ons netwerk voor jou gaan benaderen. En wie weet komen we met een richting waar je zelf nog niet aan hebt gedacht.

Op deze pagina vind je in ieder geval alvast een aantal mooie vacatures. We bespreken graag de verdere mogelijkheden met je en helpen je bij het maken van een nieuwe start. Sement verbindt. Verbeelding met vorm. Mensen met elkaar.