Wonen en vastgoed

Wonen en vastgoed bestaat uit; woningbouwcorporaties, VvE- beheer en commercieel vastgoed. Nadat woningen zijn gebouwd (denk aan de functies als projectontwikkelaar en assetmanager) worden deze bewoond (verhuurmakelaar), onderhouden en verzorgd (opzichter, mutatie- en VvE beheerder).

Projectleider
locatie
regio Zuid-Holland
Coördinator Onderhoud
locatie
regio Utrecht
Verhuurmakelaar
locatie
regio Noord-Holland
Opzichter Nieuwbouw
locatie
regio Zuid-Holland
Management Assistent
locatie
regio
Werkvoorbereider
locatie
regio Noord-Holland

bel ons
0182-512810

e-mail ons
info@sement.nl

Werken bij sement

deel deze pagina
linkedIn facebook twitter

sement
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda bekijk route

sement
0182-512810
info@sement.nl

adres
Lage Gouwe 34
2801 LG  Gouda
bekijk route

Daarbij is het belangrijk dat de bewoners een goede en prettige ondersteuning krijgen (woonconsulent). Voor al deze processen zijn goede en betrokken vakmensen nodig.

Marleen, Jordy en Elise werven deze vakmensen voor vaste opdrachtgevers. Samen met jou sparren wij graag over een nieuwe uitdaging, een volgende stap in je carrière of een functie die je eigenlijk altijd al hebt willen bekleden. Wij zijn binnen Sement verantwoordelijk voor de afdeling Wonen en Vastgoed en gaan graag het gesprek met je aan. Wij hebben zowel contact met opdrachtgevers als met kandidaten.

Wij gaan uiterst correct met je gegevens om. We bespreken de opdrachtgever en de vacature met je voordat we je CV bij onze opdrachtgevers introduceren. Gewoon omdat dit zo hoort. Op die manier hou je zelf controle over het proces. En dat vinden wij belangrijk. Wij zijn eerlijk en open en verwachten dit ook van jou. Volgens ons is dit de enige weg naar gezamenlijk succes.